Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: ‘NITKO VIŠE NE PREPOZNAJE NAŠ GRAD!’ GRAĐANI ŠOKIRANI NAKON ŠTO SE 1200 MIGRANATA DOSELILO U NJIHOV MALI GRAD

NJEMAČKA: ‘NITKO VIŠE NE PREPOZNAJE NAŠ GRAD!’ GRAĐANI ŠOKIRANI NAKON ŠTO SE 1200 MIGRANATA DOSELILO U NJIHOV MALI GRAD

njemacka-kriza“Boostedt je nekada bio lijep gradić i lijepo mjesto za život”

Stanovnici grada Boostedt u Njemačkoj se žale da “nitko više ne prepoznaje naš grad” nakon što se 1200 imigranata doselilo, povećavajući broj stanovnika za čak 26 posto.

Gradonačelnik Hartmut Konig izjavio je da se grad, koji sada ima 4.600 stanovnika drastično promijenio, jer se imigranti nalaze u lokalnoj vojarnoj.

“To je jednostavno ponašanje. Na primjer, u trgovinama su stvari ukradene. Bio sam svjedok i ovome: tri imigranta su hodala pločnikom, ne ostavljajući dovoljno prostora za ženu s kolicima i djetetom koja je dolazila u njihovom smjeru. Ne napravivši mjesta, ona se morala spustiti na cestu da bi ih zaobišla” – rekao je gradonačelnik.

“Osim toga, ostavljaju gomile smeća i koriste sve dostupne prostore kako bi sjeli i pili pivo” – dodao je.

Stariji mještanin je rekao da migranti ne rade ništa sa svojim vremenom i jednostavno sjede uokolo, prije nego je izjavio: “Nitko više ne prepoznaje naš grad – Boostedt je nekada bio lijepo mjesto i lijepo mjesto za život, sada je malo drugačije i nitko zna što budućnost nosi.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Drugi videozapis pokazuje kako su drugi Nijemci bijesni prema politici kancelarke Angele Merkel u svojoj zemlji, a jedan je građanin ustrajavao: “Nikad više neću glasati za Angelu Merkel do kraja svog života”.

Kao što smo izvijestili prošli tjedan, tinejdžerka Jazidskih kurda, koja je bila zarobljena od strane Islamske države, preselila se natrag u Irak nakon što je srela svojeg silovatelja teroristu na ulicama u blizini Stuttgarta, u Njemačkoj, gdje se prijavila kao izbjeglica.

Njemačka je omogućila ulazak više od milijun migranata, uglavnom s Bliskog istoka, od 2015. godine do danas.

Nasilni zločini su porasli od tada, a 90% ih je zbog migranata, prema vlastitoj statistici njemačke vlade.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,