Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA: Djevojčici na silu skinuta odjeća i prijetili joj silovanjem jer ne izgleda ‘dovoljno muslimanski

ŠVEDSKA: Djevojčici na silu skinuta odjeća i prijetili joj silovanjem jer ne izgleda ‘dovoljno muslimanski

svedska-malmoEuropski napori za integraciju islamskih migranata su totalno propali

Djevojčici u školi u Švedskoj su na silu skinuli hlače, nakon čega su je srušili i prijetili silovanjem jer nije izgledala “dovoljno muslimanski”, piše Voiceofeurope.

Djevojčica je dobila odštetu od 2000 eura nakon što je bila podvrgnuta “grubom uznemiravanju” drugih učenika u školi Johannes u švedskom gradu Malmou, prenosi švedski Friatider.

Žrtva je bila zlostavljana, nazvana droljom i u jednom joj je izgredu uklonjena odjeća jer nije bila odjevena “dovoljno muslimanski”, rekao je otac djevojčice, koji je također rekao da mu je kći nazvana “droljom” i bila pitana koja je njezina vjerska pripadnost.

Šokantno, no to nije sve. Dječaci koji su zlostavljali djevojčicu također su je bombardirali prijetnjama da bi ju njezin otac trebao silovati.

Prema izvješću Sydsvenskana, druga djeca sličnog uzrasta kao i 6-godišnjakinja također su bila pretučena i uznemiravana u školi, čije vodstvo nije učinilp ništa u svezi zlostavljanja.

Zahvaljujući istrazi švedskih udruga, djevojka je dobila naknadu štete i preselila se u drugu školu.

Kao što smo prethodno istaknuli, zlostavljanje ne-muslimanskih učenika u školama koje su prepune muslimanskom djecom imigranata postao je glavni problem diljem Europe.

Majci u Njemačkoj čija je kćer bila zlostavljana od strane muslimanskih učenika jer je bila plava, kršćanka i nije nosila maramu, rekao je ravnatelj škole u Frankfurtu kako bi bilo dobro da pokrije svoju kćerku sa hidžabom.

Ranije ove godine predsjednik Njemačke udruge nastavnika upozorio je da su se antisemitski napadi i ISIS-ovi videozapisi proširili poput požara u njemačkim školama.

Heinz-Peter Meidinger je rekao da su napadi na učitelje prvenstveno potaknuli kulturni i vjerski stavovi arapskih i sjevernoafričkih tinejdžera koji ne poštuju žene.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,