Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » AMERIČKI HRVAT LIČKIH KORIJENA RAZOTKRIVA HAARP: ‘Tehnologija je danas u privatnim rukama’

AMERIČKI HRVAT LIČKIH KORIJENA RAZOTKRIVA HAARP: ‘Tehnologija je danas u privatnim rukama’

nick-haarpHAARP iliti Program aktivnog visokofrekventivnog istraživanja Aurore nakon više od dvadeset godina relociran je u civilni sektor

Na to se svojedobno odlučila vojna klika i program prelazi u institucionalne ruke, točnije – preuzima ga Sveučilište Aljaska.

Kontroverzni program proučavanja ionosfere često je povezivan s njezinom manipulacijom putem frekvencija, zbog čega se navodno mogu pomicati i tektonske ploče što posredno dovodi do velikih potresa.

Isto tako, Andrija Puharić je u sklopu istraživanja ovog načina upravljanja obavljao eksperimente s psihotroničnom kontrolom uma.

Zanimljivo, idejnu viziju je dao još jedan čovjek s naših prostora – Nikola Tesla, a sve je u svojoj knjizi početkom devedesetih prvi puta razotkrivao Nick Begich.

On je gostovao i kod poznatog američkog voditelja Alexa Jonesa i tamo je otvorio temu.

Lička obitelj svoju sreću potražila je na Aljasci, a Nickov brat Mark poznati je senator i jedan od ključnih Obaminih savjetnika tijekom dvaju mandata u Bijeloj kući.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr,R.M.)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , ,