Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Vojna oprema proizvedena od strane Izraela pronađena na bivšim terorističkim područjima Al-Kaide

Vojna oprema proizvedena od strane Izraela pronađena na bivšim terorističkim područjima Al-Kaide

izrael-opremaVojni komunikacijski sustavi proizvedeni u Izraelu pronađeni su u bazama Al-Kaide na području sjeverne Daraie, prema sirijskim medijskim izvješćima

Sirijska vojska je izvijestila u četvrtak kako su izraelska skladišta oružja i prehrambene vojna zelihe pronađene u oslobođenom gradu Al-Tayhehu, piše Awdnews.com.

U međuvremenu su teroristi Al-Kaide u Daraai al-Baladu predali 5 vojnih vozila, uključujući 3 tenka, 4 komada teške artilerije, 3 minobacača, veliki broj oružja i streljiva. Sirijska vojska je dogovorila uvjete predaje između dvije strane.

U relevantnom razvoju situacije u utorak, sirijski vojnici su nastavili sa operacijama “čišćenja” u Južnoj Hami, otkrivajući velika skladišta oružje i streljiva terorista, koje je uključivalo velike količine izraelskog oružja.

Vojnici su pronašli veliko skladište terorističkog oružja i streljiva u mjestu Aqrab u južnoj Hami.

Izvori sa terena pokazali su da je u skladištu bilo velikih količina izraelskih mina, raketa, strojnica, snajperskih pušaka, komunikacijskih uređaja i bombi.

U međuvremenu, druge jedinice vojske otkrile su veliku količinu oružja i streljiva u terorističkim skrovištima u selima Talaf i Khirbet al-Jameh u južnoj Hami.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , ,