Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BIVŠI AMERIČKI PREDSJEDNIK: Isus bi odobrio pobačaj!

BIVŠI AMERIČKI PREDSJEDNIK: Isus bi odobrio pobačaj!

carter-abortusBivši američki predsjednik Jimmy Carter izjavio je u nedjelju kako bi Isus odobrio pobačaje da je danas još živ

Govoreći o svojoj verziji kršćanstva, gospodin Carter je rekao da vjeruje kako je Isus Krist bio vatreni zagovornik izbora.

Na pitanje o homoseksualnom braku, on je odgovorio da “nemam problema s tim. Mislim da bi svatko trebao imati pravo vjenčati se bez obzira na njihov spol”.

Što se tiče misli o tome da li bi Isus odobrio homoseksualni brak, Carter je odgovorio: “Nema stihova u Svetom pismu”, no dodao je, “Vjerujem da bi Isus odobrio brak homoseksualaca.”

“Mislim da bi Isus poticao svaku ljubavnu vezu, jer je on bio iskren i nije radio štetu nikome drugome, i ne vidim zašto bi homoseksualni brak štetio bilo kome drugome” – rekao je.

39. predsjednik je dodao opomenu glede vjerske slobode i prava na “odustajanje od istospolnog braka”.

“Jedina stvar ispod koje bih podvukao crtu”, rekao je, jest “da ne bih u vladi koja može prisiliti lokalnu crkvenu zajednicu na provođenje homoseksualnih brakova ako to oni ne žele. Ali to dovje bi trebali biti u mogućnosti otići u lokalnu sudnicu ili drugu crkvu i vjenčati se.”

Gospodin Carter je rekao da se uvijek borio sa pobačajem, jer ne vjeruje da bi Isus odobrio većinu pobačaja.

“Imao sam problem s pobačajem. Ovo je dugo vremena moj problem” – rekao je.

“Teško mi je vjerovati da bi Isus odobrio pobačaj osim ako je to zbog silovanja ili incesta ili ako je majčin život bio u opasnosti. S tim razmišljanjima sam se borio” – rekao je.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,