Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Vatikanski zviždač potvrdio sve sumnje: Migrantska kriza u EU je orkestrirana od strane Sorosa

Vatikanski zviždač potvrdio sve sumnje: Migrantska kriza u EU je orkestrirana od strane Sorosa

migrantska-krizaEuropska migrantska kriza je dobro orkestrirani plan milijardera Georgea Sorosa i njegovih prijatelja radi iskorjenjivanja kršćanstva na Zapadu, prema visokom vatikanskom biskupu Athanasiusu Schneideru

U bombastičnom intervjuu s talijanskim dnevnikom Il Giornale, pomoćni biskup u gradu Astana u Kazahstanu tvrdi da se Katolička crkva koristi kao pijun radi temeljitog mijenjanja kršćanskih korijena Europe.

“Migrantska kriza predstavlja plan orkestriran i dugoročno pripremljen od strane međunarodnih vlasti da radikalno promijeni kršćanski i nacionalni identitet naroda Europe” – rekao je Schneider novinarima prošlog tjedna.

Da bi postigli svoje ciljeve, ove ovlasti zloupotrebljuju “pravi koncept humanizma, pa čak i kršćanske zapovijedi ljubavi” – rekao je Schneider, iskorištavajući moralni autoritet crkve za antikršćanske svrhe, piše Breitbart.

Moćnici “koriste golemi moralni potencijal crkve i njezine strukture kako bi učinkovitije postigli svoj anti-kršćanski i antieuropski cilj” – kazao je.

Razgovor je objavljen usred niza inicijativa Pape Franje kako bi se donijela “promjena načina razmišljanja” o imigraciji usredotočivši se na pozitivne doprinose imigracije, a ne na negativne posljedice masovne migracije.

Upitan za mišljenje o talijanskom populističkom političaru Matteu Salviniju, koji sada služi kao ministar unutarnjih poslova, biskup je izjavio da se bezuvjetno govori o talijanskoj političkoj situaciji, ali je pohvalio opći smjer koji Italija sada poduzima, osobito prema Europskoj uniji ( EU), koju je usporedio sa Sovjetskim Savezom.

Biskup je rekao da će pozdraviti vladu bilo koje europske nacije koja “pokušava naglasiti vlastitu suverenost i svoj povijesni, kulturni i kršćanski identitet u lice totalitarizma nekog novog Sovjetskog Saveza koji se danas naziva Europska unija i ima nepojmljivo slobodnozidarsku ideologiju.”

Schneiderove riječi bile su osobito strašne s obzirom na njegovu pozadinu. Rođen je u Sovjetskom Savezu 1961. godine, kao dijete etničkih njemačkih katolika koje je Josip Staljin poslao u gulagove nakon Drugog svjetskog rata.

Kritike koje je prouzročio biskup Schneider odjeknule su sličnu zabrinutost koju je izrazio mađarski premijer Viktor Orbán, koji se također bori da zadrži “kršćanski” identitet Europe, kao i nacionalni suverenitet njegove zemlje.

Orbán je razotkrio planove ljevičarskog milijardera Georgea Sorosa da poplavi Europe s milijunima migranata u pokušaju otvaranja državnih granica, rekavši kako Europska unija prati planove “Sorosovih migranata” svojim prisilnim imigracijskim kvotama.

Mađarski premijer je rekao 2017. godine kako Soros i EU nastoje dovesti milijun migranata godišnje da bi stvorili imigracijsku silu u EU koja bi potkopala nacionalni suverenitet država članica.

Godine 2016. Orbán je upotrijebio još jednu analogiju koju je usvojio Schneider, pozivajući Europljane da se usprotive “sovjetizaciji” Europe poput događaja koji je obilježio antikomunističku pobunu 1956. godine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,