Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Migrant odrubio glavu 1-godišnjoj bebi u Njemačkoj: Merkel htjela sve zataškati kroz zabranu izvješćivanja medija

Migrant odrubio glavu 1-godišnjoj bebi u Njemačkoj: Merkel htjela sve zataškati kroz zabranu izvješćivanja medija

imigrant-angelaPro-migrantska vlada Angela Merkel zabranila je njemačkim medijima izvještavanje o barbarskom zločinu koji uključuje muslimanskog migranta koji je navodno odrubio glavu svojoj jednogodišnjoj bebi na platformi željezničke stanice u Hamburgu

Prema svjedocima, 33-godišnji osumnjičenik, Mourtala Madou, odrubio je glavu jednogodišnjoj kćeri pred užasnutim mnoštvom putnika na stanici Jungfernstieg u četvrtak, 12. travnja, a potom je izbo njegovu njemačku djevojku, majku djeteta, piše Bild.de.

Osumnjičeni je navodno ubo dijete odostraga, dok je sjedilo u svojim kolicima i rasparao joj je vrat. Zatim je navodno ubo svoju djevojku u prsa prije nego što je pobjegao s mjesta događaja, odbačujući oružje ubojstva u kantu za smeće na željezničkom kolodvoru. Kasnije je uhićen

Žena, majka četvero djece, kasnije je umrla u bolnici zbog ozljeda.

Video snimka koja prikazuju mjesto nakon zločina, je objavljena na internetu, nakon brutalnog i bezumnog dvostrukog ubojstva koje je opisano kao “vrlo ciljano” od strane policijskog glasnogovornika Timo Zill i “ubojstvo iz časti” od strane svjedoka.

Tijela žrtava mogu se vidjeti u videu, ali ne i njihova lica. Čuje se očevici koji tvrde da je osumnjičenik odsjekao bebi glavu.

Pjevačica glazbenog gospela iz Gane je snimila ove snimke mobilelom na kojem se može čuti: “O, moj Bože. Nevjerojatno. O moj Bože. Nevjerojatno. O Isuse, o Isuse. oh Isuse. Odrezali su glavu djeteta. Odrezali su dječju glavu. O moj Bože. O Isuse.„

UPOZORENJE: Video sadrži uznemirujući sadržaj.
 

 
Vlada je dopustila njemačkim medijima da izvješćuju o ubojstvu majke, ali pro-migrantska vlada Angela Merkel zabranila je njemačkim medijima da izvještavaju o ubojstvu djeteta.

Merkelina vlada posljednjih je mjeseci pod velikim pritiskom u vezi s politikom otvorenih granica koja je odgovorna za dolazak milijuna muslimanskih migranata koji se nalaze u Njemačkoj tijekom posljednje tri godine.

Mnogi Nijemci vjeruju da je vlada izdala zabranu izvještavanja o ovoj priči jer vjeruju da će javno raspoloženje protiv vlade biti poslijednji čavao u Merkelicinom političkom lijesu.

Njemačke vlasti također su naredile spriječavanje nezavisnih blogera da dijele osuđujuće snimke.

Kada je Hamburgov bloger Heinrich Kordewiner objavio videozapis na Facebooku i ns svom kanalu na YouTubeu, u akciju je krenula policija.

Kordewinerov stan je pretražen od strane policije i njegove osobne stvari su oduzete. Kordewiner kaže da su njegovog sustanara probudili u 6:45 sati tužitelj i policijski službenici koji su tražili pristup njegovm stanu. Kada su odbijeni, prisilno su provalili u kuću bušenjem brava.

Pjevačica kršćanskih gospela koja je snimila ovaj video na mobitelu također je doživjela pretres svojeg stana i zaplijenu osobnih stvari. Policija tvrdi da pod zapovijedima moraju oduzimati dokazne materijala radi zaštite prava žrtava.

Ali koga oni zaista štite? Mnogi Nijemci vjeruju da štite imigranta i navodnog ubojicu, Mourtala Madou, kao i njemačku vladu koja je dopustila milijunima migranata da dođu u zemlju protiv želja njemačkog naroda.

Nekolicina članaka mainstream medija, zabrinuta zbog objavljivanja videa, je objavila sve to zbog provedenih policijskih racija, ali nitko od njih ne spominje odrubljenu glavu jednogodišnje djevojčice. Slučaj je potpuno prikrila njemačka vlada.

Međutim, ne mogu zadržati slučaj u tajnosti zauvijek. Činjenica da je jednogodišnje dijete ubijeno odrubljivanjem glave spominje se u objavljenim dosjeima Okružnog suda u Hamburgu. Stefan Frankreports na portalu achgut.com govori o ovome danas.

Čak ni njemačko pravosuđe ne uspijeva osigurati da se barbarski zločini muslimanskih migranata skrivaju od njemačke javnosti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,