Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Poznati liječnik izgubio licencu jer je odbio prisiliti roditelje da cijepe bolesno dijete

Poznati liječnik izgubio licencu jer je odbio prisiliti roditelje da cijepe bolesno dijete

lijecnik-seanPoznati kalifornijski liječnik je izgubio liječničku dozvolu nakon što je preporučio da 2-godišnji dječak bude oslobođen strogih zakona o cijepljenju kalifornijskog guvernera Jerryja Browna zbog zdravstvenih problema

Dr. Bob Searsa, koji je tvrdio da je 2-godišnje dijete imalo specifične simptome koji bi se mogli pogoršati kada bi se proveo totalitarni kalifornijski raspored cijepljenja, napao je Kalifornijski liječnički odbor nakon što je prekršio stroge jednostrane mjere politike cijepljenja guvernera Jerryja Browna.

Medicinski odbor Kalifornije stavio je dr. Searsa, vodećeg pedijatara i skeptika na području cjepiva na probni rok, optuživši ga za ozbiljnu nepažnju unatoč djetetovoj povijesti negativnih reakcija na lijekove i dokaz dr. Searsa da cijepljenje može oštetiti njegovo zdravlje.

Pedijatar iz okruga Orange County, koji je napisao knjigu “The Vaccine Book”, postavljen je na probni rok od 35 mjeseci, izvijestio je u petak The Los Angeles Times.

Sears je napisao liječnički prigovor opravdavajući dvogodišnjeg dječaka da ne može primiti bilo kakvo cjepivo bez prethodnog prikupljanja medicinskih informacija o djetetu, priopćio je odbor koji je kaznio liječnika u sudskom izvješću koje je izvijestio Times.

Sears je tvrdio da je slušao majku djeteta kako opisuje njegove simptome.

U sudskom izvještaju piše kako je majka djeteta tvrdila da je sin izgubio urinarnu funkciju i otpuio je nakon prethodnih imunizacija.

“Nije li moj posao da slušam svoje pacijente i vjerujem što se roditeljima dogodilo sa njihovom bebom? Nije li to ono što svi liječnici rade sa svojim pacijentima?” – napisao je Sears na Facebook postu u petak.

“Naposljetku, ne želim da dijete dobije liječnički tretman koji bi mogao uzrokovati više štete. Ja nikada ne bi naštetio pacijentu.”

Kalifornijska vlada Jerry Browna potpisala je zakon u 2015. godini nakon izbijanja ospica u Disneylandu koji totalitarno provodi strogi zahtjev za cijepljenjem u državi.

U to vrijeme su neki mediji navodili da se epidemija ospica u Disneylandu dogodila kod dijece koja su bila cijepljena, no vlada Kalofornije je imala svoju agendu zajedno sa farmaceutskom industrijom i htjela ju je pod svaku cijenu provesti.

Zakon je čak ukinuo izuzeća za ljude koji imaju osobna ili vjerska uvjerenja.

Sears je jedan od 50 drugih liječnika optuženih za nepravilno oslobađanje od cijepljenja od trenutka stupanja zakona na snagu, izvijestio je Times.

Polovica slučajeva još je u tijeku, a polovica je zatvorena bez disciplinskih postupaka protiv liječnika.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,