Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KRITIZIRANJE HOMOSEKSUALNOSTI SADA JE ZLOČIN PREMA NOVOM TOTALITARNOM ZAKONU U KANADI

KRITIZIRANJE HOMOSEKSUALNOSTI SADA JE ZLOČIN PREMA NOVOM TOTALITARNOM ZAKONU U KANADI

premijer-kanadaU još jednom zapanjujućem primjeru gluhog licemjerja, liberali koji vode Kanadu i koji su „tolerantni” i promiču „slobodno izražavanje” još jednom su dokazali da su represivni aparat

Baš kao i u Europi i sve više u SAD-u, postoje “prihvatljivi” načini izražavanja i “neprihvatljivi” načini. Ukoliko provodite ovaj potonji, naći ćete se u zatvoru.

Prema izvješćima Lifesite News, vlasti su izdale tjeralicu za kršćanom koji je dijelio letke na gay paradi Toronto Pride Parade 2016. Letci su upozoravali na “duhovne i biološke opasnosti sodomije”, izvijestila je dopisnica Lianne Laurence.

“Kriminalac” – Bill Whatcott – izjavio je na portalu Free North America da se 22. lipnja predao policiji.

Policija u gradu Toronto ga tereti Whatcotta za ‘poticanje mržnje’, što je kazneno djelo prema Odjeljku 391 Kanadskog Kaznenog zakona.

“Zločin? Moje služenje je donijelo Evanđelje i istinu o homoseksualnosti Pride paaradi u gradu Toronto 2016. godine” – napisao je na portalu.

Nije dopuštena istina

Letak s dvije stranice uključivao je otkrivajuće grafičke slike analnih bradavica kao i mrtvački leš koji je opisan kao “žrtva AIDS-a”.

Osim toga, također je bila i slika “genitalnih bradavica u ustima” odmah pored slike premijera Justin Trudeaua.

Dokument je također snažno kritizirao “homoseksualni aktivizam” Trudeaua, bivšeg liberalnog ministra obrane Bill Grahama i premijerke Ontarija Kathleen Wynne.

Brošura je bila kritična prema seksualnom obrazovnom programu Kathleen Wynne i njezinoj vezi s bivšim zamjenikom ministra obrazovanja Ben Levinom, koji je 1995. godine osuđen tri puta za dječju pornografiju.

Kanada je krenula na destruktivno putovanje prema seksualnoj anarhiji i homoseksualnom nadahnutom ugnjetavanju” – pisalo je na letku.

To se pokazalo proročkim: Dvije godine kasnije, Whatcott je tražen za ‘poticanje mržnje’.

U roku mjesec dana od parade Douglas Elliott, aktivistički odvjetnik, podnio je tužbu u vrijednosti od 104 milijuna dolara protiv Whatcotta i pet “zombija” koji su bili neimenovani, kao i bilo koga drugoga tko im je pomogao.

“Tužit ćemo sve one koji su mu pomagali” – rekao je Elliott na konferenciji za novinare. “Svaka osoba, svaka crkva, svaka neprofitna organizacija, svi koji su pomogli ovom bezbožnom čovjeku potaknuti njegovu mržnju, bit će odgovorni.”

Ono što je uvijek bilo pogrešno u svezi sa takozvanom “govoru mržnje” jest da su proizvoljni. Neka osoba ili neki birokrati ‘odluče’ da je nešto što je netko drugi rekao “govor mržnje” – i bam, optuženi su za “zločin mržnje” i progonjeni.

U međuvremenu, optužena osoba postaje predmetom ismijavanja i govora mržnje – ali neki kritičari optuženika nikad se ne drže istih standarda.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,