Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » BLOOMBERG: Bojkot Svjetskog kupa kojeg je provodila zapadna masonerija i globalisti – NIJE USPIO!

BLOOMBERG: Bojkot Svjetskog kupa kojeg je provodila zapadna masonerija i globalisti – NIJE USPIO!

rusija-pprvenstvoRusija može imati velike koristi na međunarodnom nivou od organiziranja Svjetskog prvenstva 2018. godine, jer pokušaj bojkota nogometnog prvenstva nije uspeo, piše Bloomberg

Agencija navodi da je britanska premijerka Theresa May ranije izjavila da britanski dužnosnici i članovi kraljevske obitelji neće doći na Svjetsko prvenstvo u nogometu u Rusiji zbog „vjerojatne umješanosti“ Moskve u trovanje bivšeg pukovnika i špijuna Sergeja Skripala.

Nakon toga, London je sa Sjedinjenim Američkim Državama i saveznicima u Europi razgovarao o mogućnostima bojkota Prvenstva, ali, kako ističe Blumberg, britanska tvrda linija nije naišla na podršku.

Od svih europskih zemalja na poziv je odgovorio samo Island, rekavši da njegovi dužnosnici neće otići na Svjetsko prvenstvo iz solidarnosti sa Velikom Britanijom.

„Ako govorimo o situaciji u svezi sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Moskva je pobijedila London rezultatom 1:0“ – piše agencija.

Bivši agent Glavne operativne uprave Rusije (GRU) Sergej Skripal i njegova kćerka Julija otrovani su 4. ožujka u Salisburyju, što je izazvalo veliki međunarodni skandal. London za trovanje optužuje Moskvu.

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov više puta je izjavljivao da London nije dao niti jednu konkretnu činjenicu koja bi ukazivala na sudjelovanje Rusije u trovanje bivšeg oficira.

Svjetsko prvenstvo u nogometu bit će održano od 14. lipnja do 15. sripnja u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.
 
(sputniknews.com)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , ,