Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DOKTORICA ZNANOSTI UHIĆENA I STRPANA U ZATVOR ZBOG RAZOTKRIVANJA OPASNOSTI CJEPIVA (VIDEO)

DOKTORICA ZNANOSTI UHIĆENA I STRPANA U ZATVOR ZBOG RAZOTKRIVANJA OPASNOSTI CJEPIVA (VIDEO)

doktorica-cijepljenjeMolekularna biologinja Judy A. Mikovits, bankrotirala je i bačen u zatvor zbog razotkrivanja smrtonosne prirode ljudskog cjepiva

U nizu video intervjua, dr. Mikovits kaže da je tijekom 2009. intenzivno proučavala autizam i srodne neurološke bolesti.

Otkrila je da su mnogi ispitanici imali rak, poremećaj motoričkih neurona i sindrom kroničnog umora (CFS).

Smatrala je da je virus možda odgovoran za ove simptome i kroz svoje istraživanje izolirala viruse koji su se pojavili na miševima.

Uskoro je shvatila da se ti bjelančevinski i virusni kontaminanti uvode u ljudsku populaciju putem kontaminiranih cjepiva.

“Dvadeset i pet milijuna Amerikanaca zaraženo je virusima koji su izašli iz laboratorija … i došli u ljude putem kontaminirane krvi i cjepiva.”

Kao odgovor na ovo otkriće, otpuštena je s posla, podignuta je optužnica, procesuirana je, zatvorena i naređeno joj je povlačenje istraživanja i javno priznanje da je ona “sve to izmislila”.

Odbila je prikriti znanstvene dokaze i bila je nakon toga ponižena i kažnjena od strane “farmaceutskih kompanija”.

Zapravo je bačena u zatvor. “Jednostavno sam izvučena iz moje kuće u okovima … Odbila sam poništiti podatke … mi imamo sve podatke … u osnovi su rekli svima da sam to sve izmislila i da mogu ići kući. Ako ne, da će me uništiti. I to su učinili.”

To je ono na što je spala današnja moderna “znanost”.

Pogledajte intervju sa doktoricom Judy A. Mikovits, u potrazi za istinom o ljudskim retrovirusima i sindrom kroničnog umora (ME/CFS), autizmu, i drugim bolestima.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,