Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ameri─Źka veleposlanica u UN-u dobila neo─Źekivanu dobrodo┼ílicu studenata na sveu─Źili┼ítu: ‘Nikki Haley, krv je na tvojim rukama’

Ameri─Źka veleposlanica u UN-u dobila neo─Źekivanu dobrodo┼ílicu studenata na sveu─Źili┼ítu: ‘Nikki Haley, krv je na tvojim rukama’

niki-veleposlanicaAmeri─Źka veleposlanica u UN-u Nikki Haley je dobila pogre┼ínu dobrodo┼ílicu na Sveu─Źili┼ítu u Houstonu kada susrela sa studentima koji su je optu┼żili za krv na rukama i podr┼żavanje genocida u njezinoj podr┼íci Izraelu

Haley je bila ve─ç nekoliko minuta u svojem govoru na sveu─Źili┼ítu u utorak i upravo je spomenula kako je “vrlo zauzeta nekoliko zadnjih tjedana u ameri─Źkoj vanjskoj politici” kada su je prekinuli studenti pjevaju─çi: “Nikki Haley, krv je na tvojim rukama”.

“Oh bo┼że”, izjavila je vidno nervozna Haley dok je prosvjednik nastavio vikati, “nastavljate podr┼żavati genocid doma─çeg naroda” uz glasan pljesak podr┼íke i negodovanje.

“Nikki, Nikki canÔÇÖt you see, you are on a killing spree!”, pjevali su brojni studenti. “Haley, Haley, ne mo┼że┼í se sakriti, ti podr┼żava┼í genocid.”

Haley se predstavila kao sna┼żan zagovornik Izraela u svojoj ulozi u UN-u. Nakon ┼íto je Izrael pro┼íli tjedan ubio vi┼íe od 60 Palestinaca na prosvjedima “Velikog povratka” u o┼żujku, Haley je obranila svoju “suzdr┼żanost” na hitnom sastanku Vije─ça sigurnosti UN-a prije nego ┼íto je iza┼íla iz sobe kada je palestinski izaslanik Riyad Mansour po─Źeo govoriti.


“Nikki, Nikki you will see, Palestine will be free!”, pjevali su studenti. Haley je izgledala kao da joj je neugodno, a osmijeh sa njezinog lica je postajao sve ozbiljniji kako se pjesma nastavila.

Prosvjed je završio napuštanjem predavanja i glasnim aplauzom dok je Haley nastavila govoriti, no ona se nija dala omesti.

Studenti Prava iz Palestine i jo┼í 12 drugih skupina objavili su priop─çenje u kojem su obja┼ínjeni njihovi problemi prisutno┼í─çu Nikki Haley na sveu─Źili┼ítu.

“Neznamjerni postupci Nikki Haley prije i tijekom svojeg vremena kao veleposlanicom u Ujedinjenim narodima pokazuju njezinu izra┼żenu diskriminaciju protiv Palestinaca i slijepo─çu nepravdi diljem svijeta”, kazali su studenti iz Palestine.

“Nikki Haley je nemilosrdno radila na blokiranju istrage ljudskih prava UN-a za ubojstva u Izraelovim zlo─Źinima u Gazi, ┼íto je rezultiralo sa 109 mrtvih i tisu─çe ozlije─Ĺenih, uklju─Źuju─çi djecu, ┼żene i invalide”.

Pogledajte predavanje (incident se dogodio na 2:45 min)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,