Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OBITELJ ROCKEFELLER PRODALA KONTROVERZNU PEDOFILSKU SLIKU ZA REKORDNIH 115 MILIJUNA DOLARA

OBITELJ ROCKEFELLER PRODALA KONTROVERZNU PEDOFILSKU SLIKU ZA REKORDNIH 115 MILIJUNA DOLARA

slika-picassoKontroverzna Picassova slika dječje prostitutke u vlasništvu Rockefellera prodana je za rekordnu cijenu na Christiejevoj nedavnoj dražbi u New Yorku, dok obitelj Rockefeller nastavlja prodavati svoju veliku kolekciju pedofilske i degenerične umjetnosti

Ovaj tjedan aukcijska kuća u New Yorku održava trodnevnu prodaju ikoničnih umjetničkih djela iz zbirke pokojnih supružnika Peggy i Davida Rockefellera. Zahvaljujući bogatstvu kojeg je skupila obitelj, par je izgradio jednu od “najbitnijih” umjetničkih zbirki na svijetu, od kojih je većina imala jaku pedofilsku tematiku.

Prema aukcijskoj kući Christie’s, prva noć ponude je rezultirala prodajom u vrijednosti od 646 milijuna dolara. Niz umjetničkih komada su uključivali predmeti iz 19. i 20. stoljeća umjetnika kao što su Juan Gris, Paul Gauguin, Edouard Manet, Henri Matisse i Claude Monet – koji su bili aduti “najvrijednije kolekcije prodane na aukciji”, izvijestio je CNN.

Ipak, komad s najvišom cijenom bio je portret dječje prostitutke Pabla Picassa iz 1905. pod nazivom “Fillette a la corbeille fleurie”.

Slika je prodana za 115 milijuna dolara – ali je pokrenula kontroverzu nad umjetnikovim seksualnim prikazom djevojke.

Prema portalu The Star, platno Picassovog albuma datira iz razdoblja “Rose”, razdoblja kada je Picasso još uvijek bio relativno nepoznat i siromašni boem koji je živio u pariškom Montmartreu. Na slici se nalazi gola predpubertetska djevojčica koja drži cvjetove ispred plave pozadine.

Prema eseju u Christieovom katalogu, “kako bi to bilo jasno razumljivo u to doba, cvjetovi su bili prokleti, a ona je zapravo bila prostitutka”.

Picassoov biograf John Richardson kaže da je slikarski subjekt bila djevojka po imenu Linda koja je “prodala svoje tijelo i njezine ruže izvan Moulin Rougea”. Također je pozirala i umjetnicima, uključujući Amedea Modiglianija i Picassoa.

Rockefelleri su kupili platno 1968. godine. Identitet novog kupca nije identificiran. Ali prodaja ovog djela u današnje vrijeme je izazvala nova pitanja o eksploatatorskoj prirodi odnosa umjetnika i subjekta i zašto bi itko želio potrošiti milijune na sliku dječje prostitutke.

Prava istina o Davidu Rockefelleru namjerno je sakrivena od javnosti kroz mainstream medije, nakon njegove smrti u ožujku 2017. godine.

Američki milijarder je jasno pokazao da želi da njegova poslovanja budu sačuvana od javnog mnijenja, što objašnjava zašto su mediji šutjeli o tome što je veliki “filantrop” i “utjecajni bankar” krio u svojem životu dok nije umro dobi od 101 godine.

Istina je da je David Rockefeller bio u stanju diktirati američku i globalnu politiku iza scene bez ikakve odgovornosti – uvijek sa katastrofalnim rezultatima za ostatak čovječanstva.

Obitelj Rockefeller je izgradila neumoljivo bogatstvo otmicama vlade, medija i banaka.

David Rockefeller je pomogao utvrditi temelje represivnih, rasističkih i fašističkih vlada širom svijeta, orkestriranjem globalne nejednakosti i financijske krize “iza kulisa”.

“Američka neslužbena kraljevska obitelj” podržavala je nasilne, nemilosrdne diktature širom svijeta.

Rockefeller je bio dio američke neslužbene kraljevske obitelji, a on je u 2015. godini prizno da je bio čelnik Novog svjetskog poretka – neizabrana skupina elite koja diktira svjetske događaje:
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,