Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KAOS U NJEMAČKOJ: 200 AFRIČKIH MIGRANATA PODIVLJALO KAKO BI SPRIJEČILI DEPORTACIJU JEDNOG SUNARODNJAKA! POLICIJA POBJEGLA

KAOS U NJEMAČKOJ: 200 AFRIČKIH MIGRANATA PODIVLJALO KAKO BI SPRIJEČILI DEPORTACIJU JEDNOG SUNARODNJAKA! POLICIJA POBJEGLA

imigrant-afrikaŠokantan slom provoditelja takona i reda u Njemačkoj

200 afričkih imigranata demonstriralo je u njemačkom gradu Ellwangenu kako bi spriječilo deportaciju muškarca iz Konga koji je kasnije pušten na slobodu, a policija je iz straha pobjegla sa mjesta divljanja

Incident je započeo kada je policija stigla u izbjeglički centar i stavila kongolskog čovjeka u lisice.

Međutim, uskoro se pojavilo 200 migranata i počelo je okruživati i udarati patrolne automobile i prijetiti policiji nasiljem.

“Migranti su zatim potjerali časnika za sigurnost iz izbjegličkog doma kako bi djelovali kao posrednici i dali policiji ultimatum: da puste muškarca iz Konga na slobocu u roku od dvije minute, inače će razbiti ulazna vrata azilantskog smještaja” – javlja portal Local.

S obzirom da pomoć ostalih policajaca nije bila nigdje na vidiku i da su policajci bili potpuno nadmašeni brojem, policija je odlučila pustiti 23-godišnjeg migranta iz lisica i dopustiti mu da ode na slobodu.

“Bili su tako agresivni i prijetili nam sve više, pa smo morali pustiti čovjeka”, rekao je jedan policijski časnik za Stuttgarter Zeitung.

Kongolski migrant se od tada skriva.

Ovo je još jedan šokantan primjer sloma zakona i reda i ilustracija kako su gomile imigranata u stanju zastrašiti policiju, baš kao što su to učinili u na Novoj Godini u Kolnu 2015. godine.

U Kolnu je policija bila nemoćna u zaustavljanju goleme mase uglavnom marokanskih migranata koji su silovali i zlostavljali žene.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,