Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OVOGA NEMA NI U SJEVERNOJ KOREJI: Pogledajte kako britanska televizija Sky News gasi prijenos ‘uživo’ sa generalom koji je sumnjao u kemijski napad u Dumi

OVOGA NEMA NI U SJEVERNOJ KOREJI: Pogledajte kako britanska televizija Sky News gasi prijenos ‘uživo’ sa generalom koji je sumnjao u kemijski napad u Dumi

sky-televizijaIzraz lica voditeljice nakon izbacivanja generala iz direktnog prijenosa, sve govori

Izgleda da je među britancima nešto poštenja ostalo samo među generalima i admiralima koji više nisu na zapovjednim položajima.

Jedan od vodećih britanskih telekanala – Sky News – dao je priliku bivšem zapovjedniku snaga Ujedinjenog Kraljevstva u Iraku, umirovljenom generalu Jonathan Shawu, da prokomentira “Assadov kemijski napad u Istočnoj Guti (Dumi). I, na njemu je doživio poniženje.

General Shao+w je ‘uživo’ rekao da su sirijske vladine snage u posljednje vrijeme ostvarile velike uspjehe u borbi protiv terorista i radikalnih islamističkih banditskih formacija i da zato vojni vrh u Bagdadu nije imao ni najmanji povod za bilo kakav “kemijski napad”.

Nastavio je dolje. “Mislim da gubimo nešto iz vida … a to je, kakav je motiv mogao navesti Siriji na kemijski napad u ovom trenutku i na tom mjestu. Jer, Sirijci pobjeđuju.”

Shaw je citirao nedavnu izjavu jednog američkog generala Pentagona u Kongresu SAD-a da “Assad dobiva rat”, koji je još upozorio da “to moramo prihvatiti”.

Tako je nastavio: “I odjednom dobivamo napad kemijskim oružjem …”

Ali nije završio tu misao. Nije mu dopustila voditelja emisije koja je rekla:

“Oprostite, žao nam je. Dugo ste nas čekali, ali vas moramo prekinuti. Žao nam je.”

I veza sa generalom je bila prekinuta. Ništa tom generalu nije vrijedilo zapovjedništvo britanskih snaga u Iraku.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,