Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » POTVRĐENO: Broj spermija kod muškaraca u Zapadnim zemljama je UPOLA MANJI, što se događa sa prosječnim čovjekom?

POTVRĐENO: Broj spermija kod muškaraca u Zapadnim zemljama je UPOLA MANJI, što se događa sa prosječnim čovjekom?

muskarac-spermijTrenutno svijet potresa kriza epskih razmjera koja uništava zapadno društvo, a najveće su žrtve muškarci čiji se prosječni broj spermija smanjio na polovicu onoga što bi trebalo biti – bez kraja na vidiku

Znanstvenici sa Hebrejskog sveučilišta u Jeruzalemu izvjestili su ovu šokantnu statistiku nakon istraživanja promjena koje su se dogodile unutar muške vrste tijekom proteklih nekoliko desetljeća.

Prema podacima koje su sastavili, broj spermija kod zapadnih muškarcima pada za prosječno oko 1,4 posto godišnje što bi vrlo brzo moglo dovesti do potpunog izumiranja ljudske rase dok muškarci i dalje gube sposobnost reprodukcije.

Istraživački nalazi odražavaju i one druge slične studije, pod naslovom “Vremenski trendovi u broju spermija”, koja je nedavno objavljena u časopisu Human Reproduction Update. Istraživači sa Sveučilišta Dundee u Ujedinjenom Kraljevstvu pregledali su 100 studija o reproduktivnom zdravlju u kojem su otkrili opći progresivno silazni trend muške plodnosti.

Rezultati, prema profesoru Chris Barrattu, takvi su da bi “trebali oglasiti alarm” u svezi budućnosti ljudi. Profesor sa Sveučilišta u Manchesteru Daniel Brison slaže se sa opisivanjem rezultata kao “šokantnim” i ukazuje na potrebu te “poziva na buđenje aktivnog istraživanja na tom području”.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) također je govorila o epidemiji, koja opisuje trenutnu količinu znanstvenih spoznaja o plodnosti muškaraca kao “vrlo nisku” – što znači da znanstvena zajednica u cjelini ostaje u neznanju u njezino postojanje i spoznaji njezinog uzroka.

“Mi smo još uvijek relativne neznalice o uzrocima neplodnosti muškaraca, i u stanju hitnosti trebamo značajno povećati naše istraživanje na polju reproduktivnog zdravlja muškaraca” – kaže Barratt.

U današnjem društvu, feminizam i uništavanje testosterona uništavaju ljudski um, tijelo i duh.

Radikalan pad broja spermija također ukazuje na pad nečega drugog, jako kritičnog za muško postojanje: testosterona.

Muškarci brzo gube svoju muškost, znanost sada jasno pokazuje, a ovaj katastrofalni gubitak ima duboko negativan utjecaj na muško postojanje kao cjeline, osobito u zapadnom društvu.

Hrabra, moralno odlučna vrsta “John Wayne” alfa muškaraca iz prošlosti brzo nestaje iz američkog društva, a čini se da je niskra razina testosterona zajednički nazivnik u ovom nestanku pravih muškaraca.

“U doba #metoo, rodne neutralnosti, zamjeničnih ratova i ratova za socijalnu pravdu, nije lako prepoznati da se ljudi suočavaju sa nekim ozbiljnim pitanjima, a karte se više i više gomilaju protiv njih” – kaže pisac Isaac Davis za Waking Times.

“Razaranje muškaraca je u tijeku, ali što će se dogoditi ljudskoj rasi ako muškarci postanu manje muški?”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,