Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MANIPULACIJA U KINO DVORANAMA: Najnoviji dokumentarni film otkriva veze između američke filmske industrije Hollywooda i CIA-e, FBI-a i Pentagona

MANIPULACIJA U KINO DVORANAMA: Najnoviji dokumentarni film otkriva veze između američke filmske industrije Hollywooda i CIA-e, FBI-a i Pentagona

hollywood-ciaGlobalna televizija RT predstavila je dokumentarni film o vezi Hollywooda sa CIA-om, FBI-om i Pentagonom

Film se pojavio pod imenom “Secrets of Hollywood”, a autor je Sean Stone – sin poznatog redatelja Oliver Stenea.

I poznati redatelj je sudjelovao u snimanju.

Film Stonea Mlađeg odgovara na pitanja: tko od holivudskih glumaca surađuje s CIA-om, scenariji kolikog broja američkih blockbustera su bili mijenjani pod pritiskom tajnih službi SAD, pod kojim zagonetnim okolnostima je poginuo poznati američki filmski scenarist?

Prvi dio filma otkriva veze koje postoje između američke filmske industrije, njihovih političara i tajnih službi.

Stone Mlađi u filmu tvrdi da su tisuće hollywoodskih scenarija podložne cenzuri. Naglašava da je ta sudbina zadesila i poznate filmove poput “Argo”, “Proizvedeno u Americi”, “Crni jastreb” i “Nemoguća misija 3″.

Na popisu cenzora bila je i televizijska emisija o kuharima. U dokumentarnom filmu tvrdi da je “promjenjen izravno od strane Pentagona”.

Stone Mlađi otkriva i što povezuje Obaminu kćerku Maliju i producenta Harvey Weinstein kojeg pola ženskog Hollywooda optužuje za silovanja i seksualne napade, a također i sa Hillary Clinton i Katy Perry, a što ministra financija SAD-a Steven Mnuchin sa filmovima o ljudima poput “Ike” i “Avatar”.

Ključno za prvi dio dokumentarnog filma je ipak svojevrsna istraga o nestanku poznatog američkog scenariste Gerry Devoura 1997. godine. Naime, on je nestao kada je radio scenariju o stvarnim razlozima američke okupacije Paname. Kasnije je pronađen mrtav i sa odrezanim šakama.

U filmu Devorova supruga objašnjava zašto smatra da je istraga o njegovoj smrti simulirana.

U drugom dijelu filma se otkriva što je povezivalo tajne službe i Johna Forda, Marilyn Monroe, Walta Disneya i Jimmy Stewarta.

Još se razotkriva djelovanje organizirane skupine pedofila unutar Hollywooda, otkriva kako je FBI poznate glazbenike navikavao na narkotike i kako su tajni laboratoriji učili da upravljaju ljudskim strahovima preko filmova “Psiho” (Alfreda Hitchcocka) i “Paklena naranča” (Stanleya Kubrick).
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,