Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Orban protiv europskih masona i ‘Sjedinjenih Europskih Država’

Orban protiv europskih masona i ‘Sjedinjenih Europskih Država’

orban-uesUspostavljanje „Sjedinjenih Europskih Država“ bilo bi ravno pretvaranju regije u „kontinent za imigrante, uključujući Mađarsku kao njihovu destinaciju“, rekao je danas mađarski premijer Viktor Orban

On je, govoreći u Mađarskoj akademiji znanosti u Budimpešti, upozorio na, kako je rekao, pokušaje da se smanje nadležnosti država-članica EU i izgrade „Sjedinjene Europske Države“, istaknuvši da se Europska komisija „otvoreno proglasila za političko tijelo“, prenosi MTI.

Prema Orbanovim riječima, „odustajanje Europske komisije od nepristrasnosti“ narušilo bi suradnju unutar Unije jer bi se, kaže, time institucionalizirali dvostruki standardi „što bi išlo na ruku većim zemljama, a na štetu manjh članica“.

Odustajanje od načela da je Europska komisija „čuvar sporazuma“ uzdrmalo bi temelje europskih institucija, zaključio je mađarski premijer.

Martin Schulz, njemački političar, predsjednik Socijaldemokratske stranke Njemačke, dugogodišnji zastupnik i bivši predsjednik Europskog parlamenta i član Bilderberg grupe želi radikalno promijeniti ustroj Europske unije.

Predsjednik njemačke Socijaldemokratske partije (SDP) želi redizajnirati EU u „Sjedinjene Europske Države” do kraja 2025. godine, pod jednim ustavnim ugovorom. Oni koji se ne slažu sa saveznim ustavom koji će biti napravljen prema prijedlogu Martin Schulza, automatski će morati napustiti EU.

Schulz sada želi uskrsnuti višedesetljetnu ideju federalne Europe. On misli da će se do 2025. godine EU konsolidirati s ciljem rješavanja zajedničkih izazova s kojima se suočavaju zemlje članice, uključujući, domaću i stranu sigurnost, azil i monetarne poslove.

Dok je navodio hrabre ambicije, Schulz je uspio skicirati kako točno planira prikupiti potporu za svoju pomalo utopijsku ideju, u trenutku kada se EU suočava sa brojnim krizama, u rasponu od mjera štednje i tekućih terorističkih prijetnji, Brexita i secesionističkih pokretima u Škotskoj i Kataloniji.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,