Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZVIŽDAČ UJEDINJENIH NARODA: UN, zaklada Oxfam i zaklada Clinton su organizatori trgovine djecom i prostitucije, i pune su pedofila

ZVIŽDAČ UJEDINJENIH NARODA: UN, zaklada Oxfam i zaklada Clinton su organizatori trgovine djecom i prostitucije, i pune su pedofila

un-prostituKad je 1996. radio za Crveni križ u Jugoslaviji, MacLeod je čuo za noćni klub “Florida 2000″ u bosanskom gradu Zenici, gdje su prostitutke radile od 14 godina starosti

Hrabri zviždač je izašao u javnost tvrdeći da su Ujedinjeni narodi, Oxfam i Zaklada Clinton organizirali trgovinu djecom i prodavali ih za seks.

Prema riječima bivšeg načelnika UN-a Dr. Andrew Macleoda, glavne međunarodne agencije za pomoć su odgovorne za krijumčarenje djece za prostituciju u mnogim zemljama u kojima djeluju.

Govoreći za Daily Mail, bivši šef UN-a je priložio grafičke dokaze kako bi dokazao da dobrotvorne organizacije širom svijeta, uključujući Zakladu Clinton, imaju neproporcionalno veliki broj pedofila i krivi su za trgovinu seksom.

On tvrdi da je britanska Nacionalna kriminalistička obavještajna službu upozoravala i prije 20 godina da su dobrotvorne udruge organizirale pedofilske lance koji preplavljivali zemlje u razvoju.

Nacionalna kriminalistička obavještajna službu je rekla je da pedofili rade za međunarodne dobrotvorne organizacije kako bi imali pristup djeci. Priroda struke (navodno pružanje humanitarne pomoći) također je osiguravala krinku za pedofile.

Ali, prema MacLeodu, ta su upozorenja zanemarena, možda zato što je do tada već bilo prekasno …

MacLeodove riječi upropaštavaju industriju humanitarne pomoći:

“Oni koji to ne priznaju ili lažu kroz zube ili imaju glave zakopane tako duboko da je njihovo neznanje namjerno.”

Nadalje tvrdi da je taj problem “poznat u zajedničkim krugovima organizacija humanitarne pomoći već gotovo 30 godina”.

Kad je 1996. radio za Crveni križ u Jugoslaviji, MacLeod je čuo za noćni klub “Florida 2000″ u bosanskom gradu Zenici, gdje su prostitutke radile od 14 godina starosti.

Ovim djevojkama je trgovano od strane UN-a za njihovo osobno zadovoljstvo, iz susjedne nacije Moldavije.

MacLeod je bio svjedok kada je službenica UN-a Kathryn Bolkovac pokušala to tada razotkriti. Najprije je skinuta sa položaja, a potom je dobila otkaz. Pokrenuta je kampanja kako bi joj se začepila usta i uništila njezinu vjerodostojnost. U 2010. njezina priča je pretvorena u film “Zviždač”, u kojemu glumi Rachel Weisz.

Radnici humanitarnih pomoći obično zarađuju 30.000 funti godišnje, ali rade u zemljama gdje godišnja zarada može iznositi samo 300 funti. To im daje ogromno relativno bogatstvo, omogućavajući im da žive poput kraljeva, sa tipičnim perverznim ukusom plemića.

Pedofili dobivaju ogroman utjecaj preko moćnih međunarodnih organizacija, poput UN-a ili Oxfama koje su savršene platforme za orkestrirana zlostavljanja i iskorištavanja ljudskih bića, posebno najugroženijih u društvu – djece.

MacLeod je očito bio potaknut otkrićima djelovanja Oxfamovih radnika koji su zapošljavali dječje prostitutke na Haitiju još 2011. godine.

Daily Mail je proveo istragu i razotkrio veliki apartman gdje su živjeli radnici Oxfam-a u kojem su provodili vrijeme u „Kaligulinim orgijama.”

Oxfam je 2011. godine istraživao ove slučajeve, ali nije spominjao seksualno zlostavljanje, već je samo pružio uvjerenja o nepravilnostima koje “nisu bile financijske”.

Poslali su stručnog istražitelja na Haiti kako bi saznali što se dogodilo, ali kad im se nije svidjelo ono što je otkrio, završili su to istraživanje procesuiranjem istražitelja zbog prijevare!

Je li to isti uzorak ponašanja ovih organizacija kao i u Jugoslaviji i kod Kathryn Bolkovac – uništiti istražitelja kako bi zaštitili zločine?

Sedam godina poslije Oxfamov veo se raspao.

Glumica Minnie Driver je prekinula veze sa Oxfamom i odustala od uloge “veleposlanika” u dobrotvorne svrhe.

U međuvremenu je Oxfamov međunarodni predsjednik uhićen zbog prijevare u Gvatemali.

Budući da su te strašne istine otkrivene u javnosti, ista javnost čije su donacije neophodne za opstanak međunarodnih tvrtki za pomoć, je iznenada postala vrlo tupa. (John White,YNW)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,