Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNI ŠOK: Talijani užasnuti! Imigranti napravili pseći roštilj u prihvatnom centru

KULTURNI ŠOK: Talijani užasnuti! Imigranti napravili pseći roštilj u prihvatnom centru

imigranti-pasTalijani su ostali zaprepašteni nakon što je skupina afričkih imigranata pokušala roštiljati lokalne pse u prihvatnom centru u južnoj Italiji

Aktivisti za prava životinja su u stanju uzbune zbog pokušaja roštiljanja psa u imigrantskom centru na jugu Italije, a migranti tvrde da je ta praksa normalna odakle dolaze.

Policajci Carabinieri su uhitili imigrante nakon što su primili poziv od jednog zaposlenika centra koji je svjedočio tome da je 29-godišnji nigerijski muškarac započeo proces roštiljanja psa u središtu grada Vibo Valentia.

Izbjeglica je uspio odrati i nasjeći pseće meso i bio je u procesu roštiljanja. Roštilj na napravio za sebe i neke prijatelje kad su ga zaustavili policajci. Mlada žena koja je pozvala policiju dobrovoljno sudjeluje u organizaciji za zaštitu životinja na tom području, prenosi Breitbart.

Objašnjavajući policiji da je takva praksa “normalna odakle dolaze”, migrant je rekao da nije ubio psa, već ga je našao mrtvog kraj puta i odlučio ga ispeći na roštilju. Također je rekao da nije znao da talijanski zakon zabranjuju jesti mačke i pse.

Policija je prebacila migranta u drugi prihvatni centar, koji se nalazi u bivšem hotelu Miragolfo u obližnjem gradu Nicotera.

Među zemljama podrijetla, Nigerija trenutno ima najveći pojedinačni priljev migranata koji su ušli u Italiju, sa gotovo (15,7%) Nigerijanaca koji su ušli u Italiju tijekom 2017. godine i oni iz Gvineje, druga po veličini imigrantska grupu prema zemljama podrijetla (8,4%).

Ova afrička zemlja bila je u središtu lokalne medijske pozornosti posljednjih tjedana, sa izvješćima o rastu “nemilosrdne” nigerijske mafije na talijanskom tlu i brutalnom ubojstvu i komadanju 18-godišnje talijanske djevojke Pamele Mastropietro, od strane tri nigerijska migranta.

Pamelin raskomadani leš je otkriven ranije ovog mjeseca u dva kofera izvan središnjeg talijanskog grada Macerate, ali joj je nedostajao vrat, srce i genitalije. Iz tijela su također odstranjene kosti i isprano je bilo u bijeloj boji.

Istaknuti talijanski kriminolog je rekao da se modus operandi u ovom slučaju podudarao s metodama koje tipično koristi nigerijska mafija.

“Ono što smo vidjeli u slučaju Pamele su iste metode koje koristi sustavno nigerijska mafija u Nigeriji i drugdje”, rekao je Meluzzi. “Rezanje žrtava na komade i, u nekim slučajevima, jedenje dijelove njihovih tijela je njima rutina.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,