Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA IMENOVALA MUSLIMANSKOG IMIGRANTA ZA VODITELJA NACIONALNOG ODBORA KULTURNE BAŠTINE

ŠVEDSKA IMENOVALA MUSLIMANSKOG IMIGRANTA ZA VODITELJA NACIONALNOG ODBORA KULTURNE BAŠTINE

svedska-voditeljPakistanac je priznao da nije „pročitao ništa o kulturnoj baštini Švedske”

Švedska je imenovala pakistanskog muslimanskog migranta šefom svog nacionalnog odbora kulturne baštine, nakon čega je on priznao da nije „pročitao ništa o kulturnoj baštini”.

Ne, ovo nije priča sa humorističkih stranica.

Rođen u Lahoreu u Pakistanu, 44-godišnji Qaisar Mahmood imenovan je voditeljem odbora švedske nacionalne baštine unatoč tome što nema obrazovanje ili iskustvo u povijesti ili arheologiji, piše Infowars.

U intervjuu za švedsku publikaciju Samhallsnytt, Mahmood je priznao da „nije pročitao ništa o kulturnoj baštini”.

Mahmood je otvoreno pokazao neprijateljstvo prema švedskoj baštini, govoreći u radio emisiji da kulturna tradicija „skriva ružne motive”, i izrazio svoju namjeru da se suprotstavi Šveđanima koji „žele zaštititi svoju kulturu”, i onima koji su otporni na promjene.

Prema Robert Spenceru, Mahmood je obznanio da namjerava iskoristiti svoju poziciju „ne da se istakne i da se slavi ta baština, već da umanjuji švedsku kulturnu baštinu i povijest, te da se stvori lažne pripovijesti koje će pomoći prisiliti Šveđane da prihvate masovnu muslimansku migraciju” i da ‘stvori priče’ koji će muslimanske imigrante uključiti u ‘dio nečega u Švedskoj’.

Spencer je citirao još jedan primjer koji je došao na vidjelo prošle godine.

“Sjetite se lažnog članka o platnu vikinškog ukopa na kojem je pisalo riječ „Allah”? U listopadu prošle godine, švedski istraživač je napunio međunarodne naslove vijesti tvrdeći da su pogrebne nošnje iz grobova Vikinga koje datiraju iz devetog i desetog stoljeća nose natpis „Allah.”.

Namjera ovoga je bila uvjeriti Šveđane da je Islam uvijek bio dio Švedske, pa sve natrag u povijesti do dana kada su živjeli Vikinzi, da oni (građani) ne bi trebali biti zabrinuti zbog masovne muslimanske imigracije koji je sada donijela Švedskoj neviđenu epidemiju silovanja i neviđene stope kriminala.

Islam je oduvijek bio dio Švedske! Zaustavite protivljenje masovnoj muslimanskoj migraciji!

Vikinška platna nisu nosila natpis „Allah”, što je Stephennie Mulder, izvanredna profesorica srednjovjekovne islamske umjetnosti i arheologije na Sveučilištu Texas u Austinu pokazala ubrzo nakon toga, ali to je već do tada napravilo veliku štetu. Ideja je ušla, iako slabo, u popularnu svijest građana: Vikinzi su stvarno muslimani. Islam je švedski. Švedska je bila islamska prije nego što je bila kršćanska. Muslimanski imigranti su Šveđani.”

Mahmoodova pozadina u političkom identitetu i proguravanju multikulturalizma je dala do znanja da je on imenovan da bi isprao mozgove Šveđanima preko radikalne re-interpretacije njihove vlastite povijesti.

Kao što je već iscrpno dokumentirano toliko puta, Švedska se čini da je usredotočena na uništenje same sebe.

Od prihvaćanja stotina tisuća muslimanskih migranata, nasilni kriminal i silovanja su nastavili rasti. Brojke pokazuju da je oko 92% „teških” seksualnih napada počinjeno od strane migranata.

Skandinavska zemlja čini se da je usredotočena na „popravljanje” svog migracijskog problema uhićenjem i osuđivanjem ljudi koji se žale na to.

55-godišnji šveđanin je nedavno došao pred sud i kažnjen je novčanom kaznom od 1265 dolara za počinjenje „zločina mišljenja”, nakon što je objavio na Facebooku da su muslimani „krivi za veliki porast kriminala u Švedskoj i druge nasilne stvari kao što su silovanja.”

U osnovi, Švedska progoni ljude zbog istine, a ispire mozak ostatku populacije sa post-modernim politički korektnim bajkama koje promiču „različitost” zanemarujući vlastitu povijest i kulturnu baštinu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,