Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Vrhunski liječnik dobio otkaz nakon govora protiv ‘smrtonosnog’ cjepiva protiv gripe

Vrhunski liječnik dobio otkaz nakon govora protiv ‘smrtonosnog’ cjepiva protiv gripe

lijecnik-cijepljenjeVelike farmaceutske tvrtke zapravo troše daleko više na oglašavanje od istraživanja. Radi se o stotinama milijardi dolara

Dr. Daniel Neides, viši liječnik i glavni operativni direktor instituta Cleveland Clinic Wellness je dobio otkaz nakon što je podijelio svoja osobna iskustva o „katastrofalnom” cjepivu protiv gripe, te je napisao članak koji propituje legitimitet CDC-a u svezi savjeta o cjepivima.

Navodeći da je „kao i svi drugi prihvatio savjet Centra za kontrolu bolesti (CDC)” i primio ovogodišnje cjepivo protiv gripe. Dr. Neides je zatim opisao bolest koja ga je oslabila i koju je pretrpio kao posljedicu cijepljenja.

Nakon što je uzeo bolovanje da se oporavi od bolesti, Dr. Neides kaže da je započeo istraživati cjepiva uz pomoć otvorenog uma, po prvi put u karijeri.

Pišući članak za Cleveland.com o mainstream publikaciji, Dr. Neides je napisao:

„Ja, kao i svi drugi, sam uzeo savjet od Centra za kontrolu bolesti (CDC) – tj. vlade – i primio cjepivo protiv gripe. Odabrao sam primiti cjepivo bez konzervansa, misleći da ne želim nikakav timerasol (tj. živu) kao konzervans, a što „obično” cjepivo protiv gripe sadrži.

Ima smisla, zar ne? Zašto bi bilo tko od nas želio sebi injektirati živu ako ona potencijalno može uzrokovati štetu? Međutim, ono što nisam znao je da cjepivo bez konzervansa sadrži formaldehid.

ŠTO? Kako možete to nazvati cjepivo bez konzervansa, a još uvijek stavljate konzervans u njega? I što je još gore, formaldehid je kancerogen. Ipak, evo nas ovdje, poredani poput stoke kojoj se ubrizgava opasni i nesigurni proizvod.

U roku od 12 sati od primitka cjepiva, bio sam u krevetu i osjećao sam se jadno i propustio dva dana posla sa užasnim kašljem i bolovima u tijelu.”

Dr. Neides je opisao svoje iskustvo sa cjepivom protiv gripe kroz iskrenost i poštenje. Ova kombinacija je previše bila za velike farmaceutske kompanije. Nekoliko dana nakon što je članak objavljen na internetu, Dr. Neides je po kratkom postupku dobio otkaz sa svoje elitne pozicije u institutu Cleveland Clinic Wellness.

Njegov ugled je također nepovratno okaljan. Proglašen je „teoretičarem zavjere” jer se usudio podijeliti svoje iskustvo,a njegova platforma preko koje je pomagao drugima mu je bila oduzeta.

No slučaj Dr. Neidesa dokazuje da je ispitivanje cjepiva još jedan ‘zločin’ kojeg farmaceutska industrija neće tolerirati.

Svake godine farmaceutska industrija, medicinski stručnjaci i mainstream mediji rade naporno kako bi nas uvjerili da se cijepimo protiv gripe. 2018. godina se ne razlikuje. No, kao i obično, nama nije rečena cijela priča.

Farmaceutske tvrtke pružaju maisntream medijima veliki postotak njihovih prihoda od reklama. Velike farmaceutske tvrtke zapravo troše daleko više na oglašavanje od istraživanja. Radi se o stotinama milijardi dolara.

Farmaceutske tvrtke pomoću dolara učinkovito kupuju šutnju mainstream medija. Više im ne možete vjerovati bilo što što kažu o lijekovima, posebno cjepivima. Disidenti dobivaju otkaz, a novinari pišu članke za cijepljenje kako bi zadržali svoja radna mjesta.

Svaki liječnik koji se usuđuje progovoriti javno protiv cjepiva ili propitkuje legitimnost sigurnosti cjepiva, izgubit će svoj posao i uništit će mu se karijera uz pomoć mafijaških taktika.

Jasno je da će farmaceutske tvrtke osigurati da se u mainstream medijima nikada ne pojavi vijest o nuspojavama ili otrovnim kemikalija koje nam se ubrizgavaju kroz cjepivo protiv gripe.

Verzija fašizma, uz potporu korumpiranih medija i CDC, osigurava da nema mjesta za raspravu ili slobodu govora. (Baxter Dmitry,YNW)

Pogledajte predavanje Dr. Neidesa:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,