Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA: MAJKA FEMINISTKINJA ODBILA PRIJAVITI AFGANISTANSKOG IZBJEGLICU NAKON ŠTO JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO NJEZINU 12-GODIŠNJU KĆER

ŠVEDSKA: MAJKA FEMINISTKINJA ODBILA PRIJAVITI AFGANISTANSKOG IZBJEGLICU NAKON ŠTO JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO NJEZINU 12-GODIŠNJU KĆER

svedska-ruke45-godišnju majku koja je imala spolni odnos sa imigrantom je bilo „strah da će on biti deportiran natrag u Afganistan”

Majka, pobornica feminističkog pokreta #MeToo, iz Švedske odbila je prijaviti policiji afganistansku izbjeglicu, koji je živio u njezinoj kući nakon što je seksualno zlostavljao njezinu 12-godišnju kćer, prenosi Infowars.

45-godišnja žena je radila u centru za izbjeglice u gradu Solvesborgu kada je započela vezu i seksualni odnos sa izbjeglicom, koji je tvrdio da je 18 godina star.

Kada je imigrant postao službeni izbjeglica, morao je napustiti prihvatni centar pa mu je žena omogućilla da se preseli u njezinu obiteljsku kuću.

U kratkom vremenskom razdoblju, migrant je počeo seksualno zlostavljati njezinzu 12-godišnju kćer, ljubeći ju i grleći prije jednog incidenta u rujnu 2017. godine, kada je afganistanac stavio ruke u gaćice djevojčice i doticao njezinu vaginu.

Nakon što je kćer rekla majci što se dogodilo, 45-godišnjakinja je odbila prijaviti incident vlastima, pa čak nije ni pitala Afganistanca da napusti njezin dom, pa je kćer to rekla njezinu ocu koji je tada kontaktirao policiju.


Tijekom kasnijeg suđenja, žena je objasnila da ona nije poduzela mjere protiv izbjeglice, jer je ju je bilo „strah da će on biti poslani natrag u Afganistan.”

„Mislila sam da toliko o njemu, kako bi mogao ostati sa mnom”, dodala je.

Majka je također rekla da ni žrtvina starija sestra nije otkrila što se dogodilo. Facebook objave su kasnije razotkrile da je čak mjesecima nakon seksualnog napada na njezinu kćer, majka opisala afganistanskog imigranta kao „divnog” i pokušavala mu pomoći pronaći novi dom

Ona je također navodni žestoki pobornik pokreta #MeToo protiv seksualnog zlostavljanja žena, ali vjerojatno ne i ako su te žene seksualno zlostavljane od strane imigranata.

Afganistanac je dobio samo 100 sati dobrotvornog rada za napad i neće biti deportiran.

Iako je izbjeglica tvrdio da je imao 18 godina u vrijeme napada, problem migranata koji lažu o svojoj dobi kako bi izbjegli oštrije zatvorske kazne – je postao ozloglašen.

Istraga agencije Švedske nacionalne sudske medicine je otkrila da tri četvrtine migranata koji tvrde da su djeca su – bila zapravo odrasli.

Prošli tjedan su objavljene nove brojke u javnost od strane švedske Agencije za kriminalnu statistiku, i pokazale su da su slučajevi silovanja porasli za 10 posto u 2017. godini.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,