Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VIDEO IZAŠAO U JAVNOST: Netko je prepoznao najvećeg Hollywoodskog zlostavljača Harvey Weinsteina u restoranu i zaljepio mu par šamara

VIDEO IZAŠAO U JAVNOST: Netko je prepoznao najvećeg Hollywoodskog zlostavljača Harvey Weinsteina u restoranu i zaljepio mu par šamara

weinstein-restoranSnimka koju je objavio potral TMZ pokazuje osramoćenog filmskog producenta Harvey Weinsteina kako prima par šamara u jednom restoranu u gradu Scottsdale u Arizoni

Prema TMZ-u, Weinstein i njegov trezveni trener su večerali u restoranu Elements kada su dva muškarca ušla i sjela za stol pored njih.

Jedan od muškaraca, koji sebe naziva „Steve”, je rekao za TMZ da je pristupio Weinsteinu i rekao koliko je volio njegove filmove i tražio da se fotografira s njim. U prvom od dva izvješća, Steve je rekao da je Harvey Weinstein postao ratoboran.

Voditeljica restorana je međutim bila u suprotnosti ovoj tvrdnji. Ona je rekla da je Weinstein zapravo bio „jako ljubazan”, i rekao da se jednostavno „ne bih htio sada slikati.” Također kaže da su se njih dvojica rukovali prije nego se Steve vratio za stol.

No raspoloženje se pomaknulo na obje strane, te su se Weinstein, njegov trijezni trener, te Steve i još jedan čovjek, ustali u isto vrijeme da napuste restoran.

Steve, koji je priznao da je „dosta popio”, rekao je za TMZ da je poslušao svojeg prijatelja i krenuo snimati sa telefonom ono što će se dogoditi.

Steve je tvrdio da je njegov prijatelj prišao Harvey Weinsteinu i nazvao ga „govnom” i dao mu dva udaraca, te ga je gotovo srušio. Upravitelj je međutim demantirao tu tvrdnju, te je rekao da je Steve bio pijan i izvan kontrole.

Prema TMZ-u, svjedoci su priznali da je čovjek koji je napao Weinsteina čak pitao želi li da zove policiju. Weinstein je odbio ponudu, te su on i njegov trener napustili restoran.

Pogledajte snimku:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,