Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ubijen 84. po redu alternativni američki liječnik – Policija traži svjedoke

Ubijen 84. po redu alternativni američki liječnik – Policija traži svjedoke

alt-iljecnikPolicija Rhode Islanda je potvrdila da je još jedan holistički liječnik ubijen, čime je ukupan broj mrtvih „alternativnih” liječnika porastao na 84

67-godišnji kiropraktičar dr. Clive Bridgham, pronađen je mrtav u svojoj kući u četvrtak, a policija traži svjedoke za pomoć u pronalaženju njegovog ubojice.

U subotu je policija zatvorila kuću za posjetitelje – u kojoj se dogodilo ubojstvo.

Nekoliko susjeda je znalo Bridghama, strastvenog surfera i skijaša koji je imao ured u gradu Barringtonu. Debra Jamrug je imala samo lijepe riječi o Bridghamu, koji je bio njezin stanodavac.

„Ja sam u potpunom šoku”, rekla je. „Bio je vrlo milostiv stanodavac – vrlo ugodan i pun razumijevanja. Rekao mi je da je on otišao u mirovinu u listopadu zbog zdravstvenih razloga.”

Bridgham je dobrovoljno suspendirao svoju licencu 9. rujna, prema Josephu Wendelken, glasnogovorniku Ministarstva zdravstva.

To je došlo nakon što je Bridgham „počeo terapijski odnos sa pacijentima” u proljeće 2016. sa pacijentima. Pacijent se žalio da je liječnik prekršio granice odnosa pacijent-liječnik tijekom liječenja, u skladu sa dokumentima koji su podneseni kada je liječnik predao svoju dozvolu.

U 2003. godini, država je naredila da Bridgham prođe novu procjenu stručnog Centra u Kansasu, nakon što je imao spolni odnos s jednim od svojih pacijenata.

2003. godine, Bridgham je liječio braće i sestre u svojoj liječničkoj praksi. Jedan od braće i sestara je umrlo, zbog čega je drugi postao depresivan.

Mi ne odobravamo takvo ponašanje uopće, ali smo iznenađeni koliko kiropraktičara završi u vezi sa svojim pacijentima, a neki od njih čak i otvoreno.

„Tuženik je blizak pacijentu i nastavio je pružati praksu kiropraktike”, navodi se u dokumentu. „Tuženik je pozvao pacijenta do svoje kuće, gdje su sudjelovali u seksualnom kontaktu.”

Na Facebook stranici Bridghama, Samantha Rose Alden ga je opisala kao „jedan od najljepših ljudi sa kojima je imala prilike se družiti.”

„Nikad neću zaboraviti lekcije koje me je naučio dok sam bila zaposlena kod njega i nikada neću zaboraviti osmijeh kojeg je svaki od njegovih pacijenata nosio kući …”, napisala je.

Druga Facebook objava je bila od Chris Jastrama, koji je rekao da ga je Bridgham učio o surfanju i rock grupi Green Day.

„On je uvijek bio mentor …”, napisao je Jastram. „Dobar čovjek koji je pomogao mojoj duši na svom putu kroz život … Neka vaša duša počivao u miru, dr. Clive Bridgham, dok ne poželite ponovno surfati na plavim vodama”.

Bridgham je bio bivši predsjednik društva Kiropraktičara na Rhode Islandu. On je bio izabran od strane Sportskog medicinskog odbora tijekom 2016 ljetnih igara da bi pružao zdravstvene usluge.(Healthnutnews.com)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,