Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MOBY: ‘Prijatelji iz CIA-e’ su zahtijevali da širim glasine o navodnom Trumpovom dogovoru sa Rusijom u predizbornoj kampanji

MOBY: ‘Prijatelji iz CIA-e’ su zahtijevali da širim glasine o navodnom Trumpovom dogovoru sa Rusijom u predizbornoj kampanji

moby-ciaU nedavnom intervjuu, Moby je rekao da su ga njegovi prijatelji iz CIA-e upitali da li želi iskoristiti svoje sljedbenike na „društvenim medijima” da širi glasine o navodnom dogovoru predsjednika Donalda Trumpa s Rusijom tijekom kampanje 2016. godine

Multi-nagrađivani muzičar i aktivist Moby je nedavno dao intervju za WFPK u kojem je promovirao svoj novi album “Everything Was Beautiful and Nothing Hurt”, ali nekako je proveo drugu polovicu intervjua govoreći o Trumpu i Rusiji.

Moby je rekao da se sprijateljio s nekoliko „aktivnih i bivših agenata CIA-e” tijekom godina, koji su mu rekli da su „stvarno zabrinuti” oko toga da je Trump „ruski agent.”

„Ovo je kao u Mandžurijskom kandidatu, ruski agent je predsjednik Sjedinjenih Država”, Moby se prisjetio što su mu prijatelji govorili.

Cijeli intervju je objavljen na Twitter stranci WFPK Kyle Meredith. Rasprava o Trumpu počinje u vremenu 8:10 minuta.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Prošle veljače, Moby je rekao da je bio na večeri s prijateljima kad su ga zatražili da objavi nekoliko anti-Trump teorija na društvenim medijima, gdje ima veliki broj sljedbenika.

„Oni su rekli da ja imam više sljedbenika na društvenim medijima nego bilo tko od nas, možeš li objaviti neke od ovih stvari, pitali su me”, rekao je Moby.

Moby je rekao da su njegovi prijatelji temeljili svoje podatke, djelomično, na Fusion GPS izvještaju koji je objavio BuzzFeed prošlog siječnja.

Glazbenik je rekao da ne zna za sigurno da li postoji tajni sporazum između Trumpa i Rusije, ali je dodao: „Gdje ima dima, ima vatre.”

Moby je tada dao neka zlokobna predviđanja o Trumpu govoreći da će stvari „postati dosta tamnije.”

Međutim, Moby je rekao da se nada da će njegov „prijatelj i susjed”, republikanac Adam Schiff iz Kalifornije pobijediti u 2018. i preuzeti poziciju šefa Pravnog odbora.

Moby je također rekao da je zahvalan na Trumpovoj nesposobnosti.

„Možete samo zamisliti koliko bi opasniji bio, kada bi bio inteligentan i imao pod kontrolom emocionalne nagone”, rekao je Moby. „Ja sam jako zahvalan da, ako ćemo imati tiranina, barem neka bude glup i nesposoban.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,