Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Chelsea Clinton, kćerka Hillary Clinton – čestitala sotonističkoj crkvi ‘Sretnu Novu godinu” na Twitteru

Chelsea Clinton, kćerka Hillary Clinton – čestitala sotonističkoj crkvi ‘Sretnu Novu godinu” na Twitteru

hilari-chelseaChelsea Clinton je poželjela sotonističkoj crkvi „Sretnu Novu godinu” u objavi na Twitteru

To samo dokazuje tvrdnje da ona prati svoje roditelje Billa i Hillary koji „polako, izlaze iz ormara kao sotonisti”.

“Crkva Sotone”, najpoznatija Sotonistička organizacija u SAD-u, odgovorila je ugodno i toplo na novogodišnju čestitku Chelsea Clinton, u kojoj je napisala da joj želi „Dobru 2018.”

Interakcija između Chelsea Clinton i Crkve Sotone ne bi trebalo biti iznenađenje. Sotonizam je religija elite i njihovih potomaka. Oni se klanjaju Bafometu.

Hillary Clinton je također bila razotkrivena kao član globalističke elite sa okultnim tendencijama – i bliski suradnik obitelji Rothschild – u serije WikiLeaksovih emailova objavljenih u 2015.

Bivša Prva dama je tako duboko ukorijenjena u establišment Novog Svjetskog Poretka da se čak klanja i Molohu, okultnom bogu kojem se provode rituali ljudskih žrtvi na godišnjim okupljanima u Bohemijskoj šumi.
 


 
U e-mailu od 29. kolovoza 2008. godine, koji je bio na raspolaganju prema WikiLeaksu, viši vladin sužnosnik napisao je Hillary Clinton: „S prekriženim prstima, sa stopalima starog zeca iz kutije na tavanu, ja ću žrtvovati bogu Molohu kokoš u dvorištu.”

Nitko slučajno ne koristi boga Moloha u razgovoru. Većina ljudi ni ne znaju što je Moloh. Međutim Bohemijska šuma, tajno igralište Sotone koje štuje elita, provodi žrtvovanje u ritualu bogu Mologu, drevnom Bogu ljudskih žrtvi, od početka 19. stoljeća od kada – nudi žrtvu ljudskog mesa, prema nekim izvješćima.

S obzirom da ugled Bohemijske šume odlučuje o sudbini političkih predsjednika (bivših predsjednika Eisenhowera, Nixon i Reagana, Bushove dinastije, kao i Bill Clintona), ne bi trebalo biti čudno da je Hillary pokušala prokrčiti put na vrh tajnog svijeta elite.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,