Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » PRIJE TOČNO 9 GODINA AL GORE – SVJETSKI AMBASADOR GLOBALNOG ZAGRIJAVANJA JE REKAO: SJEVERNI POL ĆE ZA 5 GODINA U POTPUNOSTI OSTATI BEZ LEDA

PRIJE TOČNO 9 GODINA AL GORE – SVJETSKI AMBASADOR GLOBALNOG ZAGRIJAVANJA JE REKAO: SJEVERNI POL ĆE ZA 5 GODINA U POTPUNOSTI OSTATI BEZ LEDA

al-gore-klimaOvo je čovjek koji je preko svoje propagande klimatskih promjena zaradio stotine milijuna dolara, točnije, njegovo bogatstvo prelazi 300 milijuna dolara u 2017. godini

Prije devet godina u prosincu je bivši potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Al Gore, predvidio da će se Sjeverne polarne kape otopiti i ostati bez leda u roku od pet godina.

Neuspjeli bivši predsjednički kandidat uznemirio je javnost i posijao strah u 2008. godini, upozoravajući ih da će „cijela sjeveroistočna polarna kapa nestati za 5 godina.”

Ovo nije bio jedini put kada je Al Gore izrekao javno svoja predviđanja o globalnom zagrijavanju. Gore je također predviđao to i 2007. godine.

Prema Al Goreu, Sjeverni pol se trebao već u potpunosti rastopiti do sada.

Znanstvenik ‘junk’ znanosti Al Gore je također napravio ista predviđanja u 2009. godini.

U videu se navodi:

Bivši potpredsjednik Al Gore je pokazao podatke računalne simulacije u kojoj polarna kapa na Sjevernom polu može izgubiti gotovo sav svoj led u idućih sedam godina. „Neki od modela pokazuju da postoji 75 posto šanse da se cijela sjeverna polarna ledena kapa, može u potpunosti otopiti u idućih pet do sedam godina”, kaže Gore.

U siječnju 2006. godine, Al Gore je rekao da će „u idućih 10 godina, svijet doći do točke bez povratka” i uspostaviti „pravu planetarnu uzbunu” zbog globalnog zatopljenja.

Naravno, to se ispostavilo da je ništa više nego potpuno ludilo.

Najmanje 8 njegovih hrabrih predviđanja se nisu nikada dogodila – niti ni blizu.

Ali on je svakih par godina “teži” za skoro 100 milijuna dolara. Pitajte se kako?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,