Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA ŠKOLA PREMJESTILA PROSLAVU BOŽIĆA NAKON ŽALBE MUSLIMANSKIH UČENIKA

NJEMAČKA ŠKOLA PREMJESTILA PROSLAVU BOŽIĆA NAKON ŽALBE MUSLIMANSKIH UČENIKA

kuglice-borBila je uvrijeđena pjevanjem kršćanskih pjesama

Škola u Njemačkoj je premjestila svoj godišnji Božićni domjenak nakon jednog prigovora muslimanskog učenika

Škola koja se nalazi u gradu Lüneburgu, najavila je da će premjestiti događaj proslave Božića „iz obzira prema onima drugih vjera.”

Sudjelovanje na proslavi i zabavi, koje je prethodno bilo obvezno za učenike i nastavnike, sada će biti dobrovoljno.

Odluka je donesena nakon što se muslimanski učenik žalio na „pjevanje kršćanskih božićnih pjesama” jer „nisu bile kompatibilne” sa njegovom religijom, piše Infowars.

Mnogi učenici su bili bijesni na ovaj potez, a jedan je komentirao: „Nešto je napravio problem tamo gdje problem nikada nije postojao.”

Međutim, glasnogovornica učenika Thurka Parathaman je rekla da je ishod bio ispravan, jer bi se trebali učenici drugih vjera uzeti u obzir.

To služi kao još jedan podsjetnik na to koliko europska kršćanska baština polako erodira kontinent kroz priljev uglavnom muslimanskih imigranata.

Božićno drvce u talijanskom gradu Bolzanu je nedavno uklonjeno iz gradske vijećnice nakon bojazni da bi moglo „povrijediti osjećaje” ili „uvrijediti” muslimane.

„Poštovanje svake religije ne treba miješati sa uklanjanjem tradicionalnih simbola na kojima se temelji naše društvo”, primijetio je lokalni političar Allesandro Urzi u odgovoru na incident.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,