Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Marine Le Pen: ‘Novi svjetski poredak’ će se srušiti iznutra 2018. godine

Marine Le Pen: ‘Novi svjetski poredak’ će se srušiti iznutra 2018. godine

merine-portret„Europska unija gubi dah. Nadam se da ćemo srušiti Europsku uniju iznutra. Moramo se ponašati kao osvajači … europski narodi se moraju osloboditi okova Europske unije„

Marine Le Pen tvrdi da će Novi svjetski poredak biti razoren od strane pobunjenih članova unutar organizacije, i da će se to sve odigrati 2018. godine.

Lider francuske stranke Nacionalnog Fronta stranke, rekla je na konferenciji u Pragu da će globalističke institucije poput Europske unije biti razorene iznutra „vrlo brzo”.

Voditeljica desničarske francuske stranke Nacionalnog fronta, Marine Le Pen, je pozvala europske anti-imigracijske stranke na konferenciji u Pragu da „oslobode europske narode od okova Europske unije” i rekla da je Unija ušla u razdoblje raspada.

Tog dana na konferenciji anti-imigracijskih stranaka Europe koja je održana u češkom glavnom gradu, su nazočili među ostalima Marine Le Pen, vođa desničarske nizozemske Stranke za slobodu (PVV) Geert Wilders, član EU parlamenta Lorenzo Fontana iz talijanske stranke Lega Nord.

„Europska unija gubi dah. Nadam se da ćemo srušiti Europsku uniju iznutra. Moramo se ponašati kao osvajači … europski narodi se moraju osloboditi okova Europske unije„ – rekla je rekao Le Pen na konferenciji za novinare nakon skupa.

U isto vrijeme, Tomio Okamura, vođa stranke Češka Sloboda i Direktna Demokracija, istaknuo je da budućnost Europe leži u političkoj i ekonomskoj decentralizaciji, a Bruxelles trenutno pokušava pretvoriti kontinent u „jednu totalitarnu državu.”

„Mi smo zainteresirani za blisku suradnju između suverenih europskih zemalja na temelju uzajamne koristi i odbacujemo diktat trenutne nadnacionalne strukture koje parazitira na ujedinjenju europskih naroda”, rekao je Okamura.

Sastanak stranaka u Pragu se odvijao pod temom ‘Za Europu suverenih naroda – model suradnje za bolju budućnost naroda Europe’.

Događaj je organiziran od strane Pokreta za Europu nacija i sloboda (MENL), koja je dio grupe Europa naroda i slobode (ENF) u Europskom parlamentu. (Sean Adl-Tabatabai,Sputniknews.com)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,