Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SVJETSKA VOJNA VELESILA U PROBLEMIMA: Konvoj američke vojske u Poljskoj zapeo u blatu, tražeći mještane za pomoć (VIDEO)

SVJETSKA VOJNA VELESILA U PROBLEMIMA: Konvoj američke vojske u Poljskoj zapeo u blatu, tražeći mještane za pomoć (VIDEO)

konvoj-poljskaVojni konvoj SAD-a zapeo je u blatu na cesti u zapadnoj Poljskoj

Njihovi kolege koji su došli pomoći kada su vidjeli prevrnuto vozilo, potičući „galantne” vojnike da na kraju pitaju mještane za pomoć.

Mali konvoj američke vojske, koji se sastojao od dva teška inženjerska vozila za pomoć na terenu (koja su osposobljena za ovakve stvari), iskusio je problema na cesti u blizini zapadnog poljskog grada Lubin, kada je jedan od kamiona iznenada imao problem s kočnicama.

Konvoj se zaustavio na rubu ceste da ispita kvar, da bi se nakon toga našao zaglavljeni u jarku.

Ubrzo se pokazalo da je to tek početak njihovih nevolja. Vojnici su pokušali izvući vozilo koje je zapelo u blatu uz pomoć vojnog vozila za vuču.

Video snimljen na mjestu događaja prikazuje da je kamion za vuču uspio izvući jedno vozilo iz blata. Međutim, vozilo za vuču se nakon toga samo prevrnulo na drugu stranu ceste u drugi jarak dok je uzaludno pokušavalo izvući iz blata drugo vozilo.

Američki vojnici su zatim shvatili da se ne mogu nositi sa ovim “velikim problemom” te su tražili lokalnu tvrtku, kamion Serwis, za pomoć. Poljaci, koji su očito imali bolje znanje o lokalnim cestama uspijeli su izvući nesretne Amerikance iz njihove blatnjave bijede.

Lokalni medij su pustili snimku iz zraka zaglavljene vojske u blatu. Međutim, poljski mainstream mediji koji su izvijestili o incidentu, te nisu dali nikakve detalje o tome kojoj su vojnoj jedinici nesretne vojnici pripadali, kao i o njihovoj misiji. Američka vojska u Europi nije dala nikakve službene komentare na incident.
 

 
Engleski mediji su izvijestili da je incident u Lubinu bio posljednji u nizu sličnih nesreća koje su zadesile američku vojsku u zemlji istočne Europe od početka godine, piše RT.

Ostali pomalo neugodni incidenti američkih vojnika uključivali su sudar američkog vojnog kamiona sa autobusom, slijetanje vojnog kamiona punog municije u jarak i zapinjanje te preokretanje servisnog vozila u jarku kraj ceste.

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,