Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POGLEDAJTE VIDEO KOJI TRESE AMERIKU: Corey Feldman u videu izjavio da ga je netko pokušao ubiti jer je planirao razotkriti sve najjače svjetske elitne pedofile

POGLEDAJTE VIDEO KOJI TRESE AMERIKU: Corey Feldman u videu izjavio da ga je netko pokušao ubiti jer je planirao razotkriti sve najjače svjetske elitne pedofile

courtney-glavaTri dana nakon što je poznati hollywoodski glumac Corey Feldman zaprijetio da će „imenovati osobe” i razotkriti „perverznjake i pedofile” koji upravljaju Hollywoodom, bivša dječja zvijezda je uhićena zbog sumnjivih optužbi i preživio je dva pokušaja atentata

U emocionalnom video-priznanju kojeg je javno Corey Feldman objavio u srijedu, glumac i glazbenik tvrdi da moćna holivudska elita stoji iza pokušaja atentata na njegov život.

Budući da je javno izjavio da je „radio na planu” razotkrivanja moćnih pedofila, Hollywoodska elita su postala očajna i htjela je ušutkati Feldmana prije nego što bi on mogao srušiti neke od najmoćnijih imena u industriji zabave.

„Otkako sam raspravljao javno o činjenici da imam taj plan, moj život se pretvorio u krajnji kaos”, rekao je Feldman. „Vjerojatno možete to zaključiti i po tonu mog glasa. Ja sam prilično rastrgan zbog devastacije kroz koju sam prošao proteklih nekoliko dana.”

„Ja sam iskusio stvari koje nikad nisam doživio prije. Ja sam šutio cijeli život, ali u samo posljednjih nekoliko dana, otkada sam napravio tu najavu, ja sam bio uhićen, imao sam blisko iskustvo sa smrću sinoć gdje sam se osjećao kao da ću skoro biti ubijen, kada su dva kamiona su došla u visokoj brzini na mene – u isto vrijeme – na prijelazu.

„I onda je nekoliko mojih članova benda odlučilo dati otkaz, jer su se bojali za svoj život.”

Navodeći da se osjeća usamljeno i da on treba zaštititi sebe i svoju obitelj od toga da bude „ušutkan” od strane moćnih igrača u industriji zabave, Feldman je objasnio njegov plan da konačno sruši „pedofilski prsten kojeg sam bio svjestan još otkada sam bio dijete” i koji je sastavljen od holivudskih tajkuna koji su uništili njegov život i „tisuće drugih.„
 

 
Feldman kaže da ima informacije uz pomoću kojih će srušiti globalni pedofilski prsten i on je spreman “puhnuti u zviždaljku” – ali on za to treba pomoći – da to učini.

Objašnjavajući da treba biti siguran da je njegova obitelj na sigurnom, Feldman također treba pravni tim da ga zastupa prilikom razotkrivanja pedofila jer će se on suočiti sa žestokom pravnom reakcijom, koju su pokrenuli ekstremno bogati holivudski tajkuni.

„Tko još može sanjati da nevinom djetetu oduzmete njihova životna iskustva? To nije fer i to mora prestati. Dakle, ja sam vas molio da mi se pridružite i neka se čuje naš glas. Ja sam živio u stidu i strahu cijeli život, i kao i milijuni drugih. Sada imamo mogućnost da se čuje naš glas i prekinemo tu šutnju.”

„Predlažem da napravimo film koji će biti najiskreniji i najistinitiji prikaz zlostavljanja koji je ikada portretirao pedofiliju, pričajući svoju priču na vrlo stvaran način, u vrlo pošten način, bez uređivanja, bez cenzure, bez hollywoodskog studija koji stoji iza njega.”

„Nakon što to učinimo mi možemo revolucionirati filmsku industriju i iskorijeniti zlo, za nas i našu djecu. Zajedno možemo biti jači. Vrijeme je došlo.”

„Pravda će biti poslužena, u Božje ime. Radi se o dobru i zlu.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,