Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Što se događa sa Joe Bidenom? Zašto djeca tako reagiraju u njegovoj blizini

Što se događa sa Joe Bidenom? Zašto djeca tako reagiraju u njegovoj blizini

joe-djevojPojavila se snimka bivšeg potpredsjednika Joea Bidena na kojoj on neprimjereno dira djevojčicu dok joj šapće u uho: „Znaš li kako sam uspaljen kada 13-godišnja djevojka stoji tik uz mene?„

Joseph Robinette „Joe” Biden, Jr. (Scranton, Pennsylvania, 20. studenog 1942.) je američki političar, bivši potpredsjednik SAD-a.

Član je Demokratske stranke. Profesor je prava na više američkih sveučilišta i od 1973. godine senator države Delaware. Dana 23. kolovoza 2008. godine je objavljeno da ga je Barack Obama, kandidat Demokratske stranke za predsjednika SAD na izborima 2008. godine, izabrao za svog kandidata za potpredsjedničko mjesto.

Naslonjen na mladu djevojku tako da ona na silu dodiruje njegove prepone, Joe Biden joj je šapnuo: „Kaži mojoj kćeri Ashley o filmu„ prije nego što joj je na silu dao poljubac.

13-godišnja djevojčica uspijeva izbjeći Joe Bidenove, naborane usne, pokazujući jasno svoju zbunjenost, kao što možemo vidjeti na videu.

Dokazujući da je teško stečeni ugled kao Washingtonskog ljigavca opravdan, grozni Joe Biden ju ponovo dotiče i mrmljajući izgovara: „Ti si djevojka koja dobro izgleda.”

Nije ni čudo da je Jeff Sessions naredio Joe Bidenu da ne smije dirati njegove unuke kada su naletjeli jedan na drugoga na svečanosti prisege bivšeg potpredsjednika Senata u 2016.
 

 
Postoje beskrajane snimke Joe Bidena na kojima on iskorištava mlade djevojke i dira ih dok su njihovi roditelji zauzeti susrestima i pozdravljaju političare u Washingtonskim koridorima moći, piše YNW.

Dok su mainstream mediji zauzeti i pokušavaju progurati Joe Bidena kao predsjedničkog kandidata 2020. godine – prikazujući ga kao kul Uncle Joea, koji uvijek uvijek nosi sunčane naočale i pun je viceva – stvarnost je daleko od toga.

Njegov ugled u Washingtonu i nije baš na tako visokoj razini, a drugi političari ne daju svoje mlade članove obitelji ni blizu njega.

Grozni Joe Biden je premijer primjer kulture popustljivosti koja prožima hodnike moći u Washingtonu, prepune sotonista i pedofila koji vrebaju dvoranama i zlorabe svoje ovlasti na najgori mogući način.

Pedofilija je postao veliki problem u vlasti, kao i na vrhu industrije zabave, i oni štite jedni druge od kaznenog progona.

Joe Bidenovo ponašanje dokazuje da su postali samozadovoljni. Oni su se počeli čak hvaliti svojim perverzijama u javnosti.

Vrijeme je da se napravi čistka.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,