Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » OVO MORATE POGLEDATI: Video masakra iz Las Vegasa u kojem se čuju dva rafala sa dvije različite udaljenosti

OVO MORATE POGLEDATI: Video masakra iz Las Vegasa u kojem se čuju dva rafala sa dvije različite udaljenosti

vegas-policijaNovi video koji je izašao u javnost dokazuje da su dva napadača pucala istovremeno tijekom masakra u Las Vegasu, opovrgavajući priče FBI-a o „usamljenom vuku”

3 minutni isječak dokazuje da se pucalo iz različitih pušaka sa različitih lokacija od strane više napadača.

Ljubitelj koncerata koji je snimio ovaj video se sakrio od kiše metaka dok je mnoštvo bježalo sa tog područja u sigurnost.

Osoba koja je ovo snimila je legla nisko na zemlju zajedno sa skupinom ljudi koji su ohrabrivali druge da potraže zaklon, umjesto da trče na otvorenom.

„Ne, mi se ne krećemo. Samo ostanite dolje„ rekla je jedna djevojka. „Nemoj otići, samo ostani dolje!”

Prvi rafali u videu se mogu čuti na vremenskoj oznaci 0:15 minuta, nakon čega se gotovo odmah mogao čuti drugi rafal koja zvuči posve različito. Ista stvar se događala opet na vremenskoj oznaci 2:01 minuta, kada drugi, potpuno različiti rafal počinje u 2:06.
 

 
Važno je napomenuti da, iako ovaj video se čini da potvrđuje više napadača, postoji veliki broj različitih scenarija koji mogu proizvesti ove efekte. Akustika u masivnom betonskom gradu kao što je Las Vegas sigurno se može poigravati sa čak i najlukavijim audiofilom.

Iako to nije neki javni ogromni dokaz, ovaj video zasigurno jamči daljnje istrage, i ne treba ga zanemariti. Međutim, čini se da su mainstream mediji i policija, barem javno, potpuno zanemarili ove video dokaze.

Ovo nije prvi dokaz na kojem se čuju dvije pucnjave. U stvari, video koji se pojavio u utorak i snimljen od strane taksista, jasno prikazuje da se čuje pucnjava sa dva različita mjesta, a nije jeka (eho)

Dok je sjedila u taksiju ispred hotela Mandalay Bay Hotel, Cori Langdon je počela snimati video čim je čula kako pucnjevi odjekuju. Njezin video počinje sa rafalima koji se čuju izdaleka i nakon manje od sekunde, počinje pucnjava koja je zvučala kao da dolazi iz blizine.
 

 
Tjedan dana nakon pucnjave u Las Vegasu, i dalje postoji niz blistavih nedosljednosti koje proturječe službenom narativu. Osim odbijanja da se prizna svjedošenje sve većeg broja svjedoka koji su tvrdili da je bilo više napadača, te je FBI u manje od 24 sata čitav masakr sveo na jednog osumnjičenog.

Ovaj osumnjičeni, 64-godišnji Stephen Paddock, navodno je izazvao ono što se nazvalo „najsmrtonosnijom masovnom pucnjavom u modernoj povijesti SAD-a”, sa nevjerojatnom spretnošću, korištenjem naprednih oružja, iako on nema vojnu pozadinu, i nije imao reputaciju „ljubitelja oružja”. Sama činjenica da FBI nije istražio dokaze o tome da li su postojali i drugi napadači, potpuno je apsurdna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,