Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » BILL GATES: Oni koji se ne žele cijepiti su ‘ubojice djece’

BILL GATES: Oni koji se ne žele cijepiti su ‘ubojice djece’

bill-cijepljenjeU intervjuu za CNN, milijarder i lobist farmaceutske industrije Bill Gates je napao skeptike cijepljenja

Ljude koji vjeruju da cjepiva treba neovisno testirani radi sigurnosti kao i druge farmaceutske proizvode – je nazvao „ubojicama djece„.

Tvrdeći da svatko tko se protivi obveznoj uporabi neprovjerenih cjepiva „ima krv na svojim rukama„.

Globalistički milijarder je također iskoristio priliku da bi narušio ugled Dr. Andrew Wakefielda, tvrdeći da je britanski liječnik odgovoran za smrt tisuće djece.

„Dr. Wakefield je pokazao apsolutno lažne podatke”, tvrdi Gates. „Imao je financijski interes u nekim parnicama, on je stvorio lažne rezultate koje je znanstveni časopis objavio. Sve druge studije koje su provedene su pokazale da to nema nikakve veze opet i opet i opet. Dakle, to je apsolutna laž da je ubijeno na tisuće djece.”

Gates je tada počeo vrijeđati roditelje djece koja su oboljela od strašnih posljedica cijepljenja, odbijajući priznati nuspojave uzrokovane cjepivima, te ih je umjesto toga nazvao „ubojicama djece” jer su se usudiili izraziti zabrinutost oko sigurnosti cjepiva.

„Ljudi koji izražavaju svoj stav protiv cijepljenja – znate, oni ubijaju djecu. To je vrlo tužno, jer ova cjepiva su važna.”

Ova tvrdnja Billa Gatesa je izazvala buru u krugovima skeptika protiv cijepljenja, a mnogi su optužili milijardera za „najgoru vrstu licemjerja.”

U 2009. godini, Zaklada Bill & Melinda Gates je potiho financirala testiranje kontroverznog cjepiva Gardasil na 16.000 plemenske školske djece koja žive na području Andhra Pradesh u Indiji. Prema izvješću objavljenom u “Economic Times India” još u kolovozu, mnoga djeca su se počela razbolijevati nedugo nakon primanja cjepiva, a najmanje pet ih je umrlo.

U odvojenom testiranju cjepiva Cervarix kojeg je također financirala Zaklada Gates otprilike u isto vrijeme, 14.000 plemenske djece na područnu Vadodara u Indija je cijepljeno protiv HPV-a. Rezultat ovog pokusa je bio dvoje mrtve djece, a možda i stotine drugih koji su teško ozlijeđeni za čitav život.

U oba testiranja, mnogi oblici pristanka cijepljenja su krivotvoreni, a mnogi nepismeni roditelji su bili prisiljeni na potpisivanje suglasnosti sa svojim otiskom prsta, ne shvaćajući što su potpisali.

U međuvremenu je pokrenuta peticija koja osuđuje zločine protiv ugrožene djece koja napominje da Zaklada Bill & Melinda Gates, kao i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Program za odgovarajuće tehnologije u zdravstvu (PATH) su podržavali ispitivanje cjepiva, te su bili „krivično nemarni” za testiranje smrtonosnog cjepiva na “ranjivom, neobrazovanom i nedovoljno informiranom stanovništvu koji nisu bili dovoljno informirani da bi dali pristanak na cijepljenje ili ih se savjetovalo o mogućim štetnim učincima.”

Psiholozi će vam reći da ljude koji pokušavaju kontrolirati druge manipulacijom često optužuju za ponašanja protiv kakvog se oni bore. To se zove izluđivanje i to je klasična taktika manipulacije.

Skeptici cijepljenja pozivaju na testiranje sigurnosti cjepiva i raspored cijepljenja, te oni nisu ubojice djece. Ti ljudi, koji su često roditelji djece koja su oboljela od štetnih utjecaja cjepiva, imaju samo najbolje interese budućih generacija u srcu.

Postoji samo jedan ubojica djece u ovoj jednadžbi. (YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,