Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » MISTERIJA TITANICA: Gdje su nestali leševi utopljenika? (VIDEO)

MISTERIJA TITANICA: Gdje su nestali leševi utopljenika? (VIDEO)

titanik-tijelaMisterija pronalaska tijela u Titanicu ni dan-danas nije rešena…

Katastrofalna nesreća koja je zadesila putnike broda Titanic te davne 1912. godine do danas nije u potpunosti razjašnjena.

Desetog travnja 1912. godine točno u podne, Titanic je isplovio iz Southemptona prema New Yorku, a pet dana kasnije potonuo je u katastrofalnoj nesreći.

Od tada pa sve do danas postojale su razne priče i teorije o potonuću Titanica, a među njima se najčešće provlačila priča o pronalasku tijela bogataša iz hladnih voda sjevernog Atlantskog oceana i odgurivanju tijela siromašnih.

Do danas je veoma mali broj tijela pronađen u moru i olupini broda koja se i dalje nalazi na dnu oceana.

I reditelj filma „Titanic“ James Cameron govorio je o ovom „fenomenu“ pojasnivši kako se 33 puta spuštao do olupine i kaže da nikada nije vidio nijedan ostatak ljudskog tijela.

More je sačuvalo odeću, obuću i osobne stvari mnogih putnika, ali nijedan kostur nije viđen u olupini Titanica.

Stručnjaci su pojašnjavali kako se tijela u unutrašnjosti broda zbog manjih količina kisika sporije raspadaju, ali nitko od istraživača i stručnjaka za Titanic u njemu nije pronašao nijednu ljudsku kost.

Neki ovo objašnjavaju velikom olujom koja je tijela jednostavno odbacila miljama daleko od mjesta gde je Titanic potonuo, dok neki veruju da su tijela jezivom snagom prirode jednostavno nestala.
 

 
(sputniknews.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,