Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DRUGI UBOJICA? POJAVILE SU SE SNIMKE KOJE POKAZUJU DA PUCNJAVA U LAS VEGASU NIJE DOŠLA SA 32. KATA

DRUGI UBOJICA? POJAVILE SU SE SNIMKE KOJE POKAZUJU DA PUCNJAVA U LAS VEGASU NIJE DOŠLA SA 32. KATA

hotel-pucnjavaVideo je u suprotnosti službenim izjavama koje tvrde da je ubojica bio na 32. katu

Pojavile su se snimke pucnjave u Las Vegasu u nedjelju navečer koje pokazuju da pucnjava koja je dolazila iz centra hotela Mandalay Bay su zapravo bila stroboskopska svjetla, prema policijskom audio zapisu.

U audio snimci policijskaog skenera, čuje se kako policijski službenik govori da pucnjava dolazi iz sredine (po visini) hotela Mandalay Bay – “na pola puta prema gore”:

Časnik u audio skeneru također ukazuje na trepereća svjetla koja su se vidjela na prozorima hotela Mandalay (na snimci 14:20).

„Nisam vidio nikakve bljeskove koji su dolazili iz smijera hotela Mandalay, ali vidjeli se nešto slično poput stroboskopskih svjetala koja su dolazila sa jednog od prozora na istočnoj strani”, rekao je policajac.
 

 

 
FBI agenti su navodno ušli u sobu 135 na 32. katu u hotelu Mandalay Bay, a fotografiji možemo vidjeti dva prozora kroz koje se pucalo na rubu desne strane zgrade. (IW)

Više o tome uskoro …
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,