Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘VI STE JEDNA TOTALITARNA SEKTA’ – srpski zastupnik u 10 minuta raskrinkao gay lobi i podigao milijune na noge! (VIDEO)

‘VI STE JEDNA TOTALITARNA SEKTA’ – srpski zastupnik u 10 minuta raskrinkao gay lobi i podigao milijune na noge! (VIDEO)

obradovic-parlamIako mjesto događaja nije Hrvatska, bitka s gay lobijem je identična i kod nas, ali i već potpuno izgubljena!

Ovih dana u Srbiji traje rasprava o gay Prideu, ‘pravima’ homoseksualaca o kojima se priča i unutar srpskog parlamenta, u medijima, na vrhu Vlasti i otprilike vodi se jedna te ista bitka koju su i Hrvati vodili prije nekoliko godina i nažalost, izgubili, a nisu ni svjesni što se dogodilo.

Naime, najviše pažnje u Srbiji izazvao je saborski zastupnik Boško Obradović koji je svojim govorom o gay lobiju podigao mnogo prašine, ali i dignuo milijune na noge.

Govoreći pred parlamentom, Obradović je objasnio ono što se niti jedan hrvatski saborski zastupnik u svoje vrijeme nije usudio, a to je činjenica da krajnji cilj gay lobija nije neometan gay pride, nego nešto mnogo, mnogo više i strašnije, a to je nametanje jedne određene ideologije manjine, prisilno, većini društva, ulazak homoseksualne vladavine u sve pore društva, od institucija, preko škola i vrtića, dok su krajnji i isključivi cilj – djeca.

Djeca većine ljudi, kojoj bi manjina, odnosno gay lobi pisao udžbenike, ulazio u vrtiće i nametao svoju ideologiju s kojom se ne slaže većina u društvu. Sve to uz pomoć države!

Obradović na poseban način objašnjava totalitarnost i prisilu ove vrste preodgoja čitavog jednog društva te je njegov govor u dva dana pogledan više od milijun puta!

Podsjetimo, u Hrvatskoj homoseksualci već imaju sva moguća prava kao i djecu, a potpisnici smo i zastrašujuće Istanbulske konvencije kojoj je cilj nestanak roda.

I to sve uz zapanjujuću šutnju našeg društva! Obavezno pogledajte cijeli ovaj govor i osvijestite se – što smo to napravili svojoj djeci?
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,