Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Specijalne jedinice SAS sa ‘dozvolom za ubojstvo’ razmje┼ítene po ─Źitavom Londonu

Specijalne jedinice SAS sa ‘dozvolom za ubojstvo’ razmje┼ítene po ─Źitavom Londonu

london-sasNaoru┼żane specijalne jedinice su razmje┼ítene u londonskoj podzemnoj ┼żeljeznici, te im je nare─Ĺeno da “pucaju i ubiju” teroriste

─îlanovi SAS-a i specijalne pukovnije ─çe neko vrijeme raditi u londonskoj podzemnoj ┼żeljeznici i nadzorati sumnjive putnike.

Neki od vojnika ─çe patrolirati pod zemljom u parovima, preru┼íeni u mu┼íko-┼żenske parove, pi┼íe britanski Dailymail.

Oni ─çe biti naoru┼żani polu-automatskim pi┼ítoljima Glock 9mm, tako da mogu ÔÇ×skinutiÔÇŁ potencijalne napada─Źe i bomba┼íe samoubojice, javio je Daily Star.

Oni iz posebnih postrojbi su obu─Źeni u bazi SAS-a u Herefordu posljednjih nekoliko mjeseci.

Izvor je rekao da su obu─Źeni za “tehnike rapidnog pucanja” te je nadodao za novine: “Radna skupina se sastoji od nekih od najiskusnijih specijalnih snaga u vojsci.”

“Jedinica se sastoji od mu┼íkih i ┼żenskih osoba iz specijalne pukovnije za “nadgledanje” te su obu─Źeni kao ubojice i biti ─çe preru┼íeni u parove dok putuju javnim prijevozom.

Mediji tako─Ĺer navode da su osposobljenim djelatnicima dani meci ÔÇ×mekog nosaÔÇŁ da se ograni─Źi rizik od stradavanja ostalih putnika koji putuju javnim prijevozom.

Ovakav na─Źin nadgledanja dolazi nakon nedavnog teroristi─Źkog napada u kojem su dvojica terorista uhi─çena koji su bili u vezi sa bomba┼íkim napadom u Parsons Greenu u kojem je ozlije─Ĺeno 30 ljudi u petak.

Osumnji─Źeni mladi─ç, za kojeg se vjeruje da je ira─Źki izbjeglica, priveden je u luci Dover nakon ┼íto je bi pra─çen.

Drugi osumnji─Źeni, 21-godi┼ínji mu┼íkarac, je kasnije uhi─çen u Hounslowu, a policija je tako─Ĺer izvr┼íila pretres njegove ku─çe u Stanwellu, nasuprot zra─Źne luke Heathrow.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,