Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hillary Clinton u svojoj novoj knjizi sebe usporedila sa pedofilskom ubojicom iz ‘Igre prijestolja’

Hillary Clinton u svojoj novoj knjizi sebe usporedila sa pedofilskom ubojicom iz ‘Igre prijestolja’

hillary-kraljicaHillary Clinton je objavila najnoviju knjigu pod naslovom “Što se dogodilo”, u kojoj se nalazi njezin besramni stav povijesnog revizionizma, i dotiče se televizijske hit serije ‘Igre prijstolja’ (Game of Thrones) koja je dobila najviše pozornosti

U plačljivom dijelu knjige usmjerenog na gnjev uperen prema srednjem sloju američkog društva na skupovima kampanje Donalda Trumpa, Hillary Clinton se besramno usporedila sa Cersei Lannister – Kraljicom Sedam kraljevina i pedofilskom ubojicom – koju u ‘Igri prijstolja’ glumi Lena Headey.

Hillary Clinton je zatražila u intervjuu na CNN-u, da se američki izborni zakon reformira kako bi ukinuo dvosmjerni izbor državnog šefa.

Konkretnije: ukinuti “kolegij birača” koji su nakon proglašenja birača zapravo izabrani od strane američkog predsjednika, dajući kandidatima pravo glasovanja u skladu sa većinom u saveznoj državi.

Gubitnica na izborima u studenom bila je jasna: “Htjela bih napustiti ovaj sustav izbora iz prošlosti.”

Njezin je motiv jasan: Donald Tramp je postao predsjednik Sjedinjenih Država, iako je dobio oko 3 milijuna glasova manje od nje, ali je, unatoč tome, dobio 306 izbornih glasova, a ona samo 232.

Slična se situacija dogodila na izborima 2000. godine, kada je demokrat Albert Gore osvojio 543.000 glasova više nego George Bush Jr., ali nije ušao u Bijelu kuću.

College of Electroscope se pojavio u SAD-u 1787. godine da velike američke države ne mogu dominirati manjim i malim državama.

Sve države u Sjedinjenim Američkim Državama sastoje se od izbornih jedinica, a svaki okrug ima jednog predstavnika u izbornom kolegiju.

Ovaj prijedlog, zapravo, nema šanse za prolazak jer neće dopustiti republikancima koji imaju većinu u oba doma američkog Kongresa. Previše su svjesni da je Hilary dobila dobar dio onih 3 milijuna glasova više od Trumpa među stanovnicima američkih multikulturnih megapolisa koji imaju (svaki) više stanovnika od malih američkih država.

U međuvremenu je Hillary postala još nepopularnija. Usporedila je sebe – na vlastiti trošak – sa svojom heroinom iz televizijske serije “Game of Thrones” Cersei Lannister.

Naravno, bila je uvjerena da će od te usporedbe samo profitirati. Jedino što se dogodilo je bilo da je krivo proračunala.

U novoobjavljenoj knjizi njezinih sjećanja “Što se dogodilo”, napisala je:

“Na Trumpovim predizbornim skupovima, mnoštvo je tražilo da me strpaju u zatvor. Oni su uzvikivali: ‘Kriva je! Kriva! – poput religijskih fanatika iz ‘Igri prijstolja’ koji su uzvikivali ‘Sramota, sramota’ – dok je Cersei Lannister odlazila u Crveni dvorac.

Problem Trumpove suparnice-gubitnice, koja se “uhvatila” za Cersei, je u tome je što ona uopće nije nesretna žrtva vjerskih fanatika već hladni i proračunati političar koji je spreman i za masovna ubojstva radi postizanja svojih ciljeva. Za nju su kršenje dane zakletve i nepoštivanje slobode govora “sitnice”.

Povrh svega, Cersei je rodila svu svoju djecu tijekom ljubavne veze sa vlastitim bratom.
 
(NSP,fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,