Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » JIM CARREY ŠOKIRAO SVIJET JAVNIM GOVOROM O IDOLOPOKLONSTVU NA TJEDNU MODE: ‘TO JE SVE ISPRAZNO I BESMISLENO!’

JIM CARREY ŠOKIRAO SVIJET JAVNIM GOVOROM O IDOLOPOKLONSTVU NA TJEDNU MODE: ‘TO JE SVE ISPRAZNO I BESMISLENO!’

jim-tjedan-modeNew York Fashion Week je tjedan mode koji se održava u New Yorku i nemamo običaj izvještavati o tome, ali moramo napraviti iznimku i podijeliti intervju u kojem je Jim Carrey ‘igrao’ glavnu ulogu

Jim Carrey, poznat po svom humoru i nevjerojatnoj glumi je dobio veliki ugled zbog svojih dubokih komentara, filozofskih pogleda i duhovnih uvida u posljednje vrijeme.

Uz sve to, rijetko da netko, pogotovo netko tako poznat, govori o „besmislenosti” koja okružuje cijelu stvar Fashin Week-a.

Sa tako mnogo toga što se događa u našem svijetu, teško je uložiti energiju u daljnje veličanje industrije koja pruža tako malo da nema svrhe kada je riječ o poboljšanju našeg svijeta ili da bi pogurala čovječanstvo u viša stanja svijesti.

Iako je tjedan Fashion Week-a ispunjen nadolazećim umjetnicima i istinskim predanim modnim dizajnerima koji pokazuju svoje radove, još češće je ispunjena velikim brandovima koji više ne dijele izvornu ljubav prema umjetnosti – i često opsjednuta kako na tržištu i prodati „sljedeću veliku stvar”, iznova i iznova.

Industrija mode je izgrađena oko konzumerizma i još češće oko ega.

Jim Carrey je naveo, „ovo nema nikakvog smisla .. moraš priznati da je to potpuno besmisleno.” I tada je Jim zadao udarac modnom establišmentu.

„Ne vjerujem u ikone .. Vjerujem da mir leži iza osobnosti … Vjerujem da je to puno dublje od toga. Vjerujem da smo jedno polje energije koje pleše duboko u sebi.”

Moramo početi tražiti idolpoklonstvo izvan Hollywooda, što će nositi, ili gdje bi se trebali pojaviti i gledati puno više unutar sebe. Početi gledati na taj način da smo svi lijepi na svoj način.

Postoji toliko toga što bi trebali istražiti čime nas mainstream mediji hrane, i na nama je da razotkrijemo njihove trikove i pohlepu.

Pogledajte intervju Jim Carreya:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,