Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, KLIMA » EKSKLUZIVNO: Vlada potvrdila Chemtrails zaprašivanje kojim je američko zrakoplovstvo ‘smanjilo jačinu posljedica’ uragana Harvey

EKSKLUZIVNO: Vlada potvrdila Chemtrails zaprašivanje kojim je američko zrakoplovstvo ‘smanjilo jačinu posljedica’ uragana Harvey

herkul-zaprasivanjeVeć 20 godina skrivaju zaprašivanje iz zraka kojim mogu mijenjati vremenske uvjete

Pentagon je poslao zrakoplov C-130H sa raspršivačima iz 910. zrakoplovne Airlift Winga koja je stacionirana u gradu Youngstown u državi Ohio da bi pomogla Texasu u borbi protiv posljedica uragana Harvey.

Zrakoplov je opremljen opremom za prskanje koja je zadužena za “smanjenje utjecaja posljedica brutalne oluje”.

Prema članku, posebno opremljeni zrakplovi tipa C-130 mogu prskati široke površine s raznim kemikalijama za ‘višestruke primjene, uključujući saniranja izljeva nafte, uništavanje invazivne vegetacije i kontrole populacije insekata’.

Budući da postoji puno voda stajaćica koje su jako zagađene oko grada Houstona i druga područja pogođenih olujom, populacija insekata bi mogla jako narasti, što predstavlja veliki zdravstveni rizik za stanovništvo jugoistočnog Teksasa.

Komarci koji mogu prenositi malariju, virus zapadnog nila, zika virus i više vrsta encefalitisa će biti cilj operacije.

Navodno će zrakoplov C-130 će ispustiti kemikalije na više od šest milijuna hektara zemljišta, što predstavlja daleko veću površinu nego u prethodnim operacijama koje su uslijedile nakon razornih uragana, piše Infowars.

Houston i ostali okolni dijelovi grada su sve bliže dobivanju velike dnevne doze chemtrailsa. Svaki zrakoplov može prskati 190.000 hektara dnevno emitirajući kemikalije u atmosferu koje na kraju završavaju u živim organizmima.
 

 
Vratimo se u Vijetnamski rat u kojem je Pentagon je pokrenuo herbicidni rat u operaciji pod nazivom “Ranch Hand”, u kojoj je rasprišivao kemikaliju pod nazivom “Agent Orange” da bi uništio vegetaciju.

Prema Američkom društvu za rak, “sada ima dosta dokaza o zdravstvenim učincima Agent Orangea” na ljudsko tijelo.

Neki veterani koji su se vratili iz Vijetnama su oboljevali od svraba, raka, psiholoških simptoma, deformacija pri rađanju njihove djece i drugih zdravstvenih problema u 1970-ima.

Godine 1979. podignuta je tužba protiv glavnih proizvođača herbicida i dogovorena je nagodba 1984. godine izvan suda, koja je osnovala Fond za nagodbu Agent Orange.

Pogledajte kako 910. zračna šprica iz zrakoplova C-130H insekticid u atmosferu iznad Charlestona.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS, KLIMA · Tags: , , , , , ,