Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » NASA-ine satelitske snimke dale dokaz da su uragani projektirani od strane čovjeka (VIDEO)

NASA-ine satelitske snimke dale dokaz da su uragani projektirani od strane čovjeka (VIDEO)

haa-oblakDokaz je došao iz NASA-e, a prikazuje ono čega su se svi pribojavali. Trenutni ekstremni uragani u SAD-u došli kao rezultat umjetne manipulacije vremena

Patrick Roddie, stručnjak za geoinženjering, je otkrio na najnovijim satelitskim snimcima NASA-e čudne anomalije oko uragana Harvey i Irme, i putanje koje oni slijede.

On je pronašao da se njegovi nalazi podudaraju sa navodima drugih znanstvenika koji tvrde da je HAARP odgovoran za nedavne bujice uragana širom svijeta.

Nedavno smo objavili članak u kojem svjetski poznati fizičar dr. Michio Kaku tvrdi da su uragani „projektirani od strane čovjeka” kao rezultat Vladine modifikacije vremena u kojem se nebo prska sa nano česticama i oluje se zatim „aktiviraju” kroz upotrebu „lasera”.

U ovom video se mogu vidjeti valoviti oblaci i izmaglice koji su uobičajeni kada se Chemtrailsi rasprše i pojave se elektromagnetski uzorci neba oko uragana i na njihovoj putanji.

Linije špricanja aerosola i tanki oblaci nalik perju se mogu lako prepoznati na satalitskim snimkama, pogotovo oko nedavnih uragana.

Pogledajte analizu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , , ,