Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NIGEL FARAGE UPOZORAVA: EUROPA ĆE SE SUOČITI SA DESETLJEĆIMA DUGOM ‘KRVAVOM BORBOM’ PROTIV DŽIHADISTA

NIGEL FARAGE UPOZORAVA: EUROPA ĆE SE SUOČITI SA DESETLJEĆIMA DUGOM ‘KRVAVOM BORBOM’ PROTIV DŽIHADISTA

nigel-farageGrađanski rat u Europi sada je neizbježan zbog islamske invazije

Britanski zastupnik u EU parlamentu Nigel Farage je priznao da su Europljani prešli granicu i sada se suočavaju sa borbom protiv džihada koja bi se mogla nastaviti desetljećima, unatoč bezbrojnim predrasudama o sigurnim granicama i trendovima imigracije na koje su upozoravali nacionalisti poput njega.

U nedavnom intervjuu za Westmonster, Faragea su pitali kako se osjeća zbog krize islamskog terorizma u Velikoj Britaniji i Europi, znajući da je već niz godina pokušao spriječiti katastrofu, dok se neprestano klevetao i ocrnjivao od strane globalne elite, EU internacionalista i masovnih medija.

“Nitko se nije ispričao, niti jedan – legije koje su postrojile kako bi rekle da sam ja rasist, neofasist – nitko se nije ispričao”, rekao je Farage. “Sigurno, pristojni ljudi bi priznali da su pogriješili.”

“Da budem iskren, čak i moj pesimistički pogled na ono što se ovdje dogodilo je bio daleko nadmašen istinom i stvarnošću”.

Mislim da nas čeka desetljeća vrlo teške i doslovce krvave borbe i vjerujem da smo za sve to krivi mi sami”, ocjenjuje Farage.

Čelnik EU za borbu protiv terorizma, Gilles de Kerchove, otkrio je u nedavnom intervjuu sa listom El Mundo da u Europi postoji više od 50.000 poznatih islamskih radikala, od čega 20.000 – 25.000 u Ujedinjenom Kraljevstvu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
“Ne bih se htio zadržati na određenoj osobi, ali deseci tisuća, više od 50.000″, rekao je Kerchove kada je bio zatražen da napravi procjenu broja džihada u Europi.

Prema El Mundou, Kerchove vjeruje da je islamski pokolj u Europi “generacijsko pitanje koje će nas pratiti desetljećima” i da ćemo “patiti od sve više napada … i čini se očiglednim da će se nešto poput napada u Barceloni ponoviti”, što dolazi kao potvrda Farageovih tvrdnji.

Osim toga, Kerchovo priznaje da su europske vlade i obavještajne službe preplavljene i nesposobne za praćenje svih prijetnji otkad je migralska kriza eksplodirala, te je rekao: “Prije tri godine bilo je lako identificirati nekoga radikaliziranog. Sada, većina fanatika prikriva svoja uvjerenja.”

Neil Basu, šef protuterorističke jedinice u londonskoj policiju, otkriva kako sigurnosne službe trenutačno istražuju preko 600 mogućih terorističkih napada – od kojih je više od 60 otvoreno u proteklih šest tjedana, te da se više istraga pokreće nego što ih se zatvara.

“Neće se promijeniti. Ovo je doista bilo ljeto kao niti jedno drugo, bilo je doista pomaka, a ne brzi rast, i uistinu je ovo nova norma s kojom se suočavamo”, izjavio je Basu na konferenciji policijskih nadzornika, optužujući “porozne”granice i luke te “nedostatak biometrije i naprednih putničkih informacija” za novopridošle.

Barem 35 pokušaja ili uspješnih terorističkih napada provedeni su se diljem Europe do 2017., što je pokazano na karti koju je sastavio glavni urednik Breitbarta u Londonu Raheem Kassam, koji piše: “Kontinent je do sada doživio 72 smrti i više od 430 ozljeđenih ove godine kao rezultat terorizma. Samo jedna od tih smrtnih slučajeva od 10, nije bila povezana sa migracijom i islamom. “
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,