Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ovo je šokantan pravi razlog zašto se aluminij dodaje u cjepiva

Ovo je šokantan pravi razlog zašto se aluminij dodaje u cjepiva

cjepivo-lijecnicaSa pitanjem da li ili ne trebate cijepiti svoje dijete svaka nova majka bi se trebala suočiti

Bombardirani smo svakodnevno sa oprečnim „dokazima” o sigurnosti i djelotvornosti cjepiva, što može zbuniti čovjeka.

Bojeći se da će cijepivo izazvati dugoročnu štetu poput autizma, mobbinga od strane mainstream medija i zdravstvenih djelatnika vas uvjerava da će nedostatak cjepljenja rezultirati ozbiljnim, čak i teškim bolestima.

Jedno od pitanja koja se često pojavljuje u raspravama o cjepivima su “pomoćna sredstva” (adjuvansi). Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) tvrdi da su pomoćne tvari zapravo sastojci dodani cjepivu da bi stvorili jaču imunološku reakciju u tijelu primatelja.

„Drugim riječima, pomoćna sredstva pomažu cjepivu da radi bolje”, oni kažu. CDC također tvrdi da se pomoćne tvari sigurno koriste u cjepivima tijekom mnogih desetljeća.

Jedan od najvažnijih i najčešće korištenih pomoćnih sredstava je aluminij.

Da li dodatak u obliku aluminija stvarno „pomaže da cjepiva rade bolje?” Što je pravi razlog zašto se dodaje u cjepiva, kako to utječe na imunološki sustav, i koja veza postoji između aluminija i autoimunih bolesti?

Ova pitanja i druga su nedavno odgovorena u intervjuu sa dr. Suzanne Humphries, liječnici internisti, nefrologu (nefrologije grana medicine koja proučava bubrege i njihove bolesti), koja je ujedno i autor knjige “Otapajuće iluzije, dizanje iz mrtvih”.

Dr Humphries je objasnila da, dok cjepivo ostavlja dijete ili bebu neko vrijeme sa „super jakim imunološkim sustavom”, to nije prirodno i zdravo stanje u kojem bi se trebao nalaziti imunološki sustav.

Postoje dvije vrste cjepiva, Humphries je objasnila: mrtva cjepiva i živa cjepiva. Živa cjepiva simuliraju bolesti u imunološkom sustavu uspješnije od mrtvih cjepiva, i imaju bolji utjecaj na imunološki sustav – to jest, dr. Humphries je istaknula, ako vas ne ubije ili vam da encefalitis. Mrtva cjepiva su ona u kojima se općenito dodaje aluminij kao adjuvans.

Dr Humphries objasnila razlog zašto se dodaje aluminij u cjepiva:

„Kada je riječ o tim pod-jedinicama ili o mrtvom cjepivu, djetetov imunološki sustav jednostavno neće odgovoriti na njega. … Postoji program u tijelu kod imunološkog sustava dojenčadi koji će spriječiti upalu, a i postoji razlog za to, jer se dijete upoznaje sa svijetom punim mikroba …

Zamislite da smo kao beba reagirali na sve te mikrobe koje smo uzimali kroz majčino mlijeko, koji su kolonizirali naša crijeva, našu kožu, naša grla i naše uši – bilo bi nam to autoimuna noćna mora. I tako, postoji nešto što se zove molekularna mimikrija, koju je po svojoj prilici Bog stavio u naš sustav, i u tome proteini u mikroba su vrlo slični i oponašaju naše vlastite proteine u krvnim žilama i srcu i mozgu i na mnogo različitih mjesta, ovisno o tome o kojem se mikrobu radi.

Vi ubacite aluminij u to cjepivo i molekularna mimikrija postaje problem i bebin imunološki sustav postaje neobuzdan„.

Dakle, u osnovi, aluminij koji se dodaje u cjepiva radi kratki spoj na vitalno važan elementima zaštitne mjere imunološkog sustava bebe.

Ovo privremeno super punjenje imunološkog sustava ne potiče dugoročno zdravlje. Što aluminij u cjepivima čini, je to da potiče alergijsku reakciju kod većine ljudi.

Takva cjepiva ne jačaju imunološki sustav u boljoj borbi protiv bolesti.

Humphries je navela studiju u Danskoj koja je ispitivala stopu hospitalizacija za sve vrste infekcija kod djece mlađe od 4 godine starosti koja su primila bilo živo ili mrtvo cjepivo. Istraživački tim je utvrdio da ako je mrtvo cjepivo bilo posljednje cjepivo djeteta, tada obično ima štetan učinak na njihov ukupni imunološki odgovor na druge infekcije.

Kao što je dr Humphries navela, „Ta mrtva cjepiva izvrću imunološki sustav i čine osobu više osjetljivijom na druge infekcije. Dakle, iako vas može zaštititi od hripavca na kratko vrijeme, mogli biste postati osjetljivi na druge vrste infekcija koje možete dobiti u bolnici. Dakle, opet, meni to nije jako dobar plan„.

Razoran učinak aluminija na tjelesni prirodni imunološki obrambeni sustav pomaže objasniti val autoimunih bolesti u posljednjih nekoliko godina.

Čini se da u jednu stvar nove mame mogu biti sigurne: Cijepljenje svojeg dijete sa cjepivom koje sadrži aluminij kao pomoćno sredstvo neće ojačati njihov imunološki sustav, može doći do alergijske reakcije, može dovesti do autoimune bolesti, i može ih učiniti više osjetljivijima na druge infekcije.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,