Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Globalistima i superbogataÅ¡ima koji vladaju svijetom Treći svjetski rat uopće nije potreban – u tijeku je sveopće zaglupljivanje, poživotinjenje masa i lažne vijesti

Globalistima i superbogataÅ¡ima koji vladaju svijetom Treći svjetski rat uopće nije potreban – u tijeku je sveopće zaglupljivanje, poživotinjenje masa i lažne vijesti

nuklearni-rat-babilonUSPJEÅ NO GRADE GLOBALNU BABILONSKU KULU LIBERALNO-POLICIJSKOG TIPA

SuperbogataÅ¡i razliÄitih nacionalnosti odavno su shvatili da svoje ekonomske i financijske interese mogu ostvarivati iznad svih državnih granica.

Kao da su se sjetili poznate mudrosti kineskog stratega Sun Tzua koji je u Å¡estom stoljeću prije naÅ¡e ere tvrdio: “Najbolje je pokoriti tuÄ‘u vojsku – bez bitke”.

Tako je pala Sovjetska vojska pobijedila Hitlera – bez i jednog jedinog opaljenog metka.

Ovo Å¡to sada gledamo u svijetu je – trijumf internacionale superbogataÅ¡a. Oni svoje ciljeve realiziraju bez bilo kakvih ratova. ÄŒak uspjeÅ¡no – radi “optimiziranja rashoda” – uniÅ¡tavajući “zlatnu milijardu” pripadnika privilegirane srednje klase Zapada. JoÅ¡ se ta klasa aktivno i planski razvodnjava migrantima – radi daljnjeg općeg snižavanja životnog standarda.

Europljane i Amerikance joÅ¡ prisiljavaju da se posipaju pepelom za “rasizam”. To je u funkciji prikrivanja suÅ¡tine onoga Å¡to se dogaÄ‘a.

Moćnima koji vladaju organiziranje trećeg svjetskog rata – zbog svega – uopće nije potrebno.

Svoju globalnu Babilonsku kulu liberalno-policijskog tipa oni uspjeÅ¡no grade i bez rata. A neameriÄki i neeuropski predstavnici globalne elite već su se uvjerili da će unutar elite sve biti bez prednosti za bivÅ¡e gospodare svijeta i da će o svemu odluÄivati​”debljina novÄanika”.

“Oružje pobjede” sada su: sveopće zaglupljivanje i poživotinjenje masa, lažne vijesti i totalna kontrola tajnih službi.

Zato danas – pogovoto vrhuÅ¡ke vodećih zemalja sve viÅ¡e liÄe jedne na druge, a joÅ¡ raspolažu nemjerljivim nuklearnim arsenalima i oružjima na novim fizikalnim principima – globalni ratovi postaju posebno besmisleni.

ÄŒak ni pojava nekog superoružja, koje bi izbacilo iz stroja protivnika, neće biti povod za otpoÄinjanje novog svjetskog rata. Neće i zato Å¡to i Rusija i SAD imaju mehanizme (Amerikanci “Dead Hand” (Mrtva ruka), a Moskva – “Perimetar”), koji će aktivirati njihove raketno-nuklearne arsenale Äak i ako prethodno pogine i njihov posljednji “niÅ¡andžija”. Jer, sve je to automatizirano.

U SAD se neprihvatljivim gubicima smatra pogibelj polovice stanovniÅ¡tva sa uniÅ¡tenjem trećine gospodarstva. “Mrtva ruka” bi uniÅ¡tila sve i ne jednom. A kome je to uopće potrebno?

Ovo dostizanje svjetskog gospodstva pomoću oružja Äini nemogućim. Njemu, uostalom stremi samo globalistiÄka elita koja nema domovinu, a “kajmak” iz cijelog svijeta uzima ionako.

Ovo, naravno, ne znaÄi da neće biti lokalnih konflikata. Na primjer: izmeÄ‘u Sjeverne Koreje i SAD, Indije i Kine, Indije i Pakistana, Irana i Izraela. ÄŒak i sa primjenom nuklearnog oružja. Samo, ni to neće zapaliti treći svjetski rat.

Povod za treći svjetski rat neće biti ni borbe za vodne i energetske resurse, pograniÄni konflikti, niti zaÅ¡tita od masovnih najezdi migranata.

Treći svjetski rat mogu izazvati samo Rusija i SD, ako ostanu bez razuma i napadnu jedna drugu. Vjerojatnost da meÄ‘u njima doÄ‘e do samubilaÄkog nuklearnog rata blizu je nule.

Pobjednik i pobijeÄ‘eni će se odreÄ‘ivati na druge naÄine manje pogubne po ekologiju. Na tom terenu Amerikanci i globalne elite koje i dalje koriste SAD u svom interesu – imaju velike prednosti.

Jer, imaju globalni resurs i kolosalno geopolitiÄko iskustvo.

Ipak, niÅ¡ta nije unaprijed predodreÄ‘eno. Da jest – svijet bi odavno propao.

U pravu je znameniti vojni teoretiÄar Carl von Clausewitz: “Glavna pogreÅ¡ka ljudi je u tome Å¡to se danaÅ¡njih nevolja viÅ¡e boje nego sutraÅ¡njih”.

Stoga: živi bili pa – vidjeli …
 
(fakti.org)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,