Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hillary Clinton uhvaćena na snimci kako hvali ‘namještanje’ izbora u Palestini (VIDEO)

Hillary Clinton uhvaćena na snimci kako hvali ‘namještanje’ izbora u Palestini (VIDEO)

hillary-palestinaAudio zapis iz 2006. godine otkriva Hillary Clinton kako se razmeće u govoru sa novinskim urednikom o planiranju lažiranja nadolazećih izbora u Palestini

Prema članku u The Observer „5. rujna 2006. godine, a Eli Chomsky je bio urednik za Jewish Press, a Hillary Clinton se natjecala za reizbor kao američki senator.

Njezina kampanja ju je dovela u redakciju Jewish Press-a u Brooklynu.

Snimak razgovora nikada nije objavljen, a čula ga je tek šačice djelatnika u sobi Jewish Press-a.

Prema Chomskyom, njegova old-school audio kazeta je jedina postojeća kopija i nitko je nije čuo od 2006. godine, pa sve do danas, kada ju je pustio za Observer. Traka traje 45 minuta i sadrži mnogo toga što više nije bitno.”

Chomsky podsjeća na razgovor koji se vodio o tome da bi „svatko trebao podržati ideju – ponuđenu od strane nacionalnih političkih vođa, da SAD treba biti u poslu namještanja stranih izbora.”

To je dokaz da je Hillary Clinton bila voljan razvratnik izbornog procesa. To također daje uvid u ono što je potrebno da bi se namjestili izbori.

POSLUŠAJTE: Hillary govori o „lažiranju” palestinskih izbora

„Mislim da ne bismo trebali pritiskati što se tiče izbora na palestinskom teritoriju. Mislim da je to velika greška. A ako ćemo pritiskati izbore, onda bismo trebali biti sigurni da ćemo to učinili kako bi se utvrdilo tko će pobijediti.”- Hillary Rodham Clinton
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,