Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Samo moroni vjeruju u američke laži o Sjevernoj Koreji

Samo moroni vjeruju u američke laži o Sjevernoj Koreji

kim-korejaEstablišment u SAD-u ima povijest laganja u svezi ratova zbog zarade vojno-industrijskog kompleksa

Nepotreban vojni avanturizam je tijekom desetljeća održavao životni stil nekolicine neizabrane elite, sa svojim velikom vizijom svjetske dominacije i stalnom žudnjom za vlašću i novcem.

Svatko tko vjeruje lažima vladajućeg američkog establišmenta o Sjevernoj Koreji i pokorava se masovnom propagandnom stroju njihovih korporativnih medija – treba napraviti pregled svoje glave.

Laži medijskih “presstitutki” su direktno povezane sa establišmentom SAD-a, s ciljem da se umrtvi mozak masama te ih omekša za ulazak propagande.

Isti mase koji ne mogu ni shvatiti gdje je Sjeverna Koreja na karti na kraju će se okupiti oko rata izazvanog ‘lažnom zastavom’, kao što je bio slučaj sa ratom u Iraku.

Od eksplozije „vatre i gnjeva” predsjednika Trumpa, Amerikanci imaju ponovo uznemirujuću volju da se ponovno okupe oko ratne propagande sukoba pod ‘lažnom zastavom.

Naravno vlada Sjedinjenih Država i njeni podanici lažu o Sjevernoj Koreji, podsjeća novinarka Caitlin Johnstone. Oni uvijek lažu!

Moćni establišment SAD-a ima dugačku povijest korištenja laži, lažnih zastava i propagande da bi manipulirali stotinama milijuna građana i pridobili njihovu potporu u nepotrebnom vojnom intervencionizmu.

Od incidenta u zaljevu Tonkin (početak vijetnamskog rata) do lažnog svjedočanstva Nayirahe pa sve do zadivljujuće mrežu laži koja se plela oko Saddama Husseina i „humanitarnoj” intervenciji u Libiji do nesavjesnog Bana Alabeda u Siriji.

Ne postoji dubina u koju se ratni stroj SAD-a neće sagnuti da bi obmanuo javnost u potrebi da iskrca teret skupog vojno-industrijskog kompleksa na neku zemlju trećeg svijeta u inozemstvu.

Ne postoji ograničenje na zlo koje će počiniti američki neizabrani establišment kako bi osigurali geopolitičku dominaciju, i nema kraja propagandi i lažima mainstream medija i volje da se ratna propaganda izvještava kao objektivna činjenica.

To bi se moglo pokazati šokantno čak i za neke „libertarijance” uhvaćene u bjesnilu proizvedenih prijetnji. No, američka vlada laže. Oni lažu i danju i noću. Cijelo vrijeme o svemu.

Johnstone zaključuje:

Trenutno u toj kombinaciji postoji jedna vlada koja se dokazala da je posve sociopatska i nepouzdana po pitanju takvih stvari. Ostanite skeptični, nadgledajte sve i ostanite budni.

„O, ne”, ljudi viču! „Ovaj put oni govore istinu!”

Sretno s tim. Krv će biti na vašim rukama, a ne našim.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , ,