Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » FBI NEMOĆAN: Vanzemaljci sakate goveda diljem svijeta? (VIDEO)

FBI NEMOĆAN: Vanzemaljci sakate goveda diljem svijeta? (VIDEO)

krava-ufoObjelodanjeni dokumenti pokazuju da je američki FBI istraživao tisuće slučajeva nestanka goveda diljem Američkog srednjeg Zapada od sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ali bez uspjeha

Vodeći stručnjak u ovom području nije siguran o čemu se radi – ali on je rekao da objašnjenje nije nimalo nezanimljivo.

Oni koji ne vjeruju u teorije zavjere skloni su povjerovati da je brutalno izmasakrirana stoka žrtva neke prirodne katastrofe, sadističkih i bolesnih šala. Međutim, zagovornici naglašavaju da su napadi izvršeni kirurškom preciznošću.

Poljoprivrednici diljem svijeta, najčešće u američkim državama poput Južne Dakote, Colorada, Kanzasa i Nevade, desetljećima svjedoče o tome kako su nalazili svoje dragocjene domaće životinje mrtve i sa odsječenim organima uključujući njuške, jezike, srca, jetru, anus, genitalije. Tijela su bila odsječena precizno, kao da je to napravljeno laserom.

Prema dokumentima agencija FBI jasno je da su ovim događajem ostali zbunjeni i najveći istraživački umovi. U mnogim slučajevima, žitelji mjesta, u kojima su pronalažene mrtve, osakaćene životinje, rekli su da su viđali, u najmanju ruku, čudne letjelice – helikoptere čudnih oblika ili NLO – baš u područjima u kojima je kasnije stoka masakrirana.

Ove pojave su zabrinule istraživače koji su posumnjali da iza svega stoji Vlada iz nepoznatih razloga i ko zna u koju svrhu – iako se val sakaćenja dogodio istodobno kad i histerija svjetskih razmjera za letećim tanjurima, neki vjeruju da iza cijele priče stoji nešto drugo.

Linda Moulton Howe, osnivačica “Earth fails”, tvrdi da je isti obrazac “bezkrvne ekscizije” dokumentiran kod svih vrsta domaćih i divljih životinja. Obično su uši uklonjene preciznim rezom s lubanje, oči su odstranjivan bez ikakvog curenja krvi ili tekućine, a često postoji skriveni krug oko izvađenog oka.

Jezici su odsječeni iz dubine grla, a uši obrnuto prema nebu. Jezici se uklanjaju iz dubine grla, a meso vilice je precizno odsječeno, obično u obliku “ključaonice”.
 

 
“Genitalije, muške i ženske, uklonjene su u vidu urednih, dubokih, kružnih, ovalnih ili četvornih rezova. U gotovo svim slučajevima rektum je odstranjen zajedno s oko 6 inča tkiva i 6 ili više centimetara u dubini tijela životinje. Kad su u pitanju ženke, vaginalni otvor i trakt su odstranjeni zajedno uz rektalni tkivom “.

“Razgovarala sam s šerifom u županiji Logan u Coloradu, koji mi je rekao da je veterinar, koji je obavio obdukciju svježe osakaćene krave na pašnjaku, otkrio da je cijelo srce krave uklonjeno iz unutrašnjosti perikarda i grudi, bez ikakvih ozljeda okolnog tkiva perikarda”, rekla je Linda Moulton Howe za Sputnik.

Za izvođenje ovakvih operativnih zahvata neophodan je molekularno specifični kirurški uređaj sposoban proći kroz kožu, mišiće i kosti kako bi se uklonilo tkivo određenog organa bez oštećenja ostatka tijela – takvo nešto nema na Zemlji.

Samo u Sjedinjenim Državama postoji preko 10.000 dokumentiranih slučajeva zbunjujućih sakaćenja od 1955. godine i ni u jednom slučaju, koji je bio predmet istrage policije, nikada nije utvrđena krivnja određene osobe ili predatora.

Stočare ovi slučajevi koštaju tisuće dolara.

Upozorenje: Uznemirujući sadržaj!
 

 
Chuck Zukowski, kustos portala “UFOnut”, istražuje ove misteriozne pojave desetljećima.

Kaže da se svaki slučaj događa po sljedećem obrazcu – životinja se podiže sa lokacije A na lokaciju B, gdje joj iscijede krv i naprave se neobični rezovi.

Zatim se životinja ostavlja na lokaciji C, koja se nalazi unutar područja lokacije A.

“Niti jedan znak napada predatora, nikakav znak velikog krvarenja i nikakvih znakova borbe životinja, ništa! Životinja je postavljena na leđa, a u nekim slučajevima stvorena je i kružna depresija zemljišta dok se životinja vrati natrag. Sakaćenja se odvijaju stoljećima. Indijanci također imaju priče o osakaćenim životinjama koje su se desile prije nego što su Europljani naselili Sjevernu Ameriku”, rekao je Zukowski.

Dodao je da se sakaćenja dešavaju više puta u roku od sedam dana, bilo u istom području ili u različitim državama. “Imali smo jedno u Coloradu, a u roku od tri dana u Missouriju” i u nekim njegovim istraživanjima životinje su pronđene kako leže u kružnom ulegnuću u zemlji.

Analiza zemljišta pokazala je da je zemljište oko životinje manje topivo u vodi nego izvan kruga, što znači da, što god da je napravilo krug, promijenilo je hranjive tvari u tlu – isti rezultat je zabilježen u različitim slučajevima u odvojenim američkim državama Colorado, Missouri i Georgia, koje nemaju istu vrstu tla.

On vjeruje da nedostatak krvi na mjestu na kojima su nađene životinje, bez očitih znakova borbe životinja i vrlo specifične prirode sakaćenja, primjerice, precizno rezanje kože i jezici odsječeni u korijenu, ukazuju na to da je životinje otela i osakatila neka tajna služba, a smrskani prsni koš i polomljeni udovi dokazuju da su životinje pale s određene visine na mjesto na kojem su pronađene mrtve. Najzanimljivije je to što lešinari, često, neće da priđu blizu lešini.

Što se tiče onih koji su osakatili ova stvorenja, gospodin Zukowski kaže da dokazi snažno ukazuju na nekoga tko nije ljudsko biće.

U slučajevima koje je istraživao, svjedoci su vidjeli “svjetleće lopte” u blizini mjesta na koje su životinje otete, a u nekim slučajevima svemirske letjelice.

On također smatra da su neobilježene helikopteri koji su viđeni na nekim lokacijama znak da američka Vlada vodi vlastitu istragu o događajima.

Što se tiče toga, da li može postojati logično objašnjenje, gospodin Zukowski je nedvosmislen – “apsolutno ne!”

“Govorimo o životinjama koje su bile žive samo nekoliko sati ranije, bez ikakvih simptoma bolesti, koje su kasnije pronađene mrtve i osakaćene. Tko to radi? Imam svoju teoriju, što čini ove istrage iznimno opasnim, jer ne želite biti na pravom mjestu u krivo vrijeme. Bilo je i nekih slučajeva sakaćenja ljudi”, dodaje on.

Ovi napadi i sakaćenja se ne događaju samo u SAD.

Zukowski neprestano prima e-mailove od istražitelja iz drugih zemalja koje traže pomoć, uključujući Australiju, Novi Zeland, Dominikansku Republiku i Ujedinjeno Kraljevstvo.

On primjećuje da su neka sakaćenja u Velikoj Britaniji dospjela u mainstream medije, uključujući osakaćene jagnjiće, osakaćene ovnove i osakaćene jelene, lisice i jazavce. Osim toga, svakog lipnja, ovce nestaju u Bledfeeju.

Nick Pope, koji je istraživao NLO i druge tajanstvene pojave za Ministarstvo obrane Velike Britanije između 1991. i 1994. godine, kaže da je teško procijeniti stvarni opseg ovog fenomena, pošto industrija osiguranja ima politiku koja ne isplaćuje odštetu poljoprivrednicima ako su njihove životinje ubijene na tajanstven, nepoznat način.

Misterija sakaćenja goveda je izuzetno uznemirujuća i postoje mnoge različite teorije, uključujući aktivnosti predatora, sotoniste, tajne vojne eksperimente i vanzemaljske aktivnosti.

Teorija o vojnom sudjelovanju nema smisla, jer Vladini znanstvenici već imaju objekt u kojem se vrše testiranja na životinjama, tako da nisu imali potrebe da provedu dodatna, nezakonita testiranja, ali nisam uspio pronaći definitivno objašnjenje tijekom rada moje Vlade”, rekao je Pope.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,