Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » EKSKLUZIVNO: Obitelj i prijatelji Chester Benningtona tvrde da masovni mediji prikrivaju njegovo ubojstvo i da ga je ubila elita glazbene industrije

EKSKLUZIVNO: Obitelj i prijatelji Chester Benningtona tvrde da masovni mediji prikrivaju njegovo ubojstvo i da ga je ubila elita glazbene industrije

chester-benn-pjevacBliski prijatelji i obitelj Chester Benningtona tvrde da pjevač popularne grupe Linkin Park nije počinio samoubojstvo, već da je je ubijen u prikrivenoj zavjeri u kojoj su sudjelovali rukovoditelji glazbene industrije i mainstream mediji

Frontmen Linkin Parka, Chester Bennington (41), je nedavno počinio “samoubojstvo” u svom domu u Palos Verdesu blizu Los Angelesa.

Twitter račun supruge Chester Benningtona, Talinde Ann Bentley, objavio je niz čudnih poruka satima neposredno nakon Benningtonove smrti. U jednoj objavi je tvrdila da njezin muž nije počinio samoubojstvo.

Mediji su svi tvrdili da je njezin Twitter račun hakiran, iako nitko nije dao nikakve dokaze kojima bi potkrijepili svoja nagađanja.

Mnogi fanovi su uznemireni idejom da je Twitter račun supruge preminulog Chestera hakiran u isto vrijeme kada se dogodila i suprugova smrt, ističući i vjerojatno tvrdeći da to daje vjerodostojnost rasprostranjenoj teoriji zavjere i prikrivanja.

Drugi vjeruju da je poslala tweetove u stanju panike, prije nego je rukovoditelj zaustavio slanje daljnjih poruka u javnosti.

zena-chesterBenningtonovi prijatelji su sada počeli javno iznositi stav sa jakom rezervom da je njihov prijatelj počinio samoubojstvo u mnogome na isti način kako su i prijatelji Chris Cornella reagirali nakon njegove smrti prošlog mjeseca.

Da podsjetimo da je ured mrtvozornika okruga Wayne u američkoj saveznoj državi Michigan prije dva mjeseca objavio da se pjevač poznate glazbene grupe Soundgarden, Chris Cornell – objesio.

Kolega glazbenik, Chris Keene, se otvorio na Facebooku, objašnjavajući da je njegov prijatelj „držao jezik za zubima neko vrijeme, zbog straha od odmazde„ – ali je on sada odlučio progovoriti.

„Ja sam odlučio to sve pustiti van. Chris i Chester su ubijeni. Neću “popušiti” ovo samoubilačko sranje ni 1 minutu. Svatko tko zna Chrisa i Chestera zna da su najbolji prijatelji. Chester je čak kum Chrisovog djeteta. Njih dvojca su radili su zajedno u temeljima Zaklade Chris i Vickey Cornell koja je pomogla spriječiti seksualno iskorištavanje ugrožene djece.„

Chris Cornellova supruga je također odbila prihvatiti presudu mrtvozornika da je njezin suprug počinio samoubojstvo, dok istražitelji i dalje pronalaze sumnjive okolnosti u detaljima njegove smrti u Detroitu prošlog mjeseca.

Chester Bennington je bio kum troje Cornellove djece, i bio je duboko uključen u “Zakladu Chris i Vicky Cornell” koja je stvorena kako bi se zaštitila najranjiviju djecu od zlostavljanja. Bennington je nastavio rad svog oca, koji je bio detektiv koji je radio na slučajevima zlostavljanja djece, kao i pokušaja da se osigura da djeca ne pate od seksualnog zlostavljanja koje je i on sam prošao kad je bio mlada osoba.

Insajderi iz branše i prijatelji Chester Benningtona i Chris Cornella tvrde da su njih dvojca radili na razotkrivanju ključnih figura glazbene industrije koji su uključeni u elitni pedofilski prsten. Oni kažu da su Cornell i Bennington obojica ubijena u jezivo sličnim okolnostima u razmaku od mjesec dana, kako bi se prikrila visoka razina zločina.

Mainstream mediji su lansirali napade na bilo koga tko se usudi predložiti da su jezivo slične smrt Chris Cornella i Chester Benningtona sumnjive i zaslužuju daljnje istraživanje.

Budite vrlo oprezni kada čitate pogrešne mainstream vijesti. Ne prihvaćajte podebljane tvrdnje u njihovim naslovima i početnim uvodima. Kopajte ispod površine, napravite svoje vlastito istraživanja i pokušajte potvrditi svoje tvrdnje.

Moćna i bogata elita glazbene industrije remeti vašu realnost da bi prikrili svoje zločine, urotu s mainstream medijima kako bi javnost bila krivo obavještena i apatična.

Više od 90% mainstream medija u SAD-u je u vlasništvu šest korporacija. Nekoliko medijskih oligarha, u dosluhu s Hollywoodom i glazbenom industrijom provode urotu kako bi javnost bila mraku u svezi mnogih pitanja – uključujući i ovo.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,